A Hyundai Motor egy pillantást engedett az új Santa Fe-re

In hír
új Santa Fe első képe

Az új Santa Fe első képe a SUV masszív, mégis szupermodern kialakításáról árulkodik. A koreai gyár először kínálja a modellhez a hibrid és plug-in hibrid elektromos hajtásláncot. Az első olyan Hyundai modell Európában, amelyik a teljesen új, harmadik generációs Hyundai járműfejlesztésen alapul.

A vállalat leghosszabb ideje piacon lévő zászlóshajójának legújabb generációja méltóságteljes megjelenésű, utastere friss és modern.

A bemutatókép számos új tervezési fejlesztést tár fel, köztük a kombinált első hűtőrácsot és a nappali menetfényt (DRL), az új integrált megújuló autóépítés részeként. A széles orr rész merész karaktert ad az új Santa Fe-nek, míg a rács geometriai mintája térhatást kelt. Az új T-alakú DRL kiegészíti a masszív karaktert, és távolról is felismerhetővé teszi az új Santa Fe-t.

A fejlesztések között a Hyundai bemutatja a legújabb elektromos hajtáslánc fejlesztését, amely először tartalmaz hibrid és plug-in hibrid lehetőségeket. Az új Santa Fe lesz az első Hyundai modell Európában és az első Hyundai SUV globálisan, amelyik a teljesen új, harmadik generációs Hyundai tervezésen alapul. Az új platform jelentősen javítja a teljesítményt, a kezelhetőséget és a biztonságot, valamint megkönnyíti az elektromos hajtásláncok működését.

Érdekeség, hogy 2018 óta a jelenleg kapható Santa-Fe csak korlátozott piacokon kapható, így kissé meglepő, hogy az autót gyorsan és teljesen átformálva állítja sorozatba. Az új Santa Fe 2020 szeptemberétől lesz elérhető Európában. További információk a következő hetekben várhatók.

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...