Folytatódik a hibás Tesla Y modellek kiszállítása

Még egy régi Tesla rajongó is segíteni szeretne a vásárlóknak és arra ösztönözni a Tesla-t, hogy törekedjen a fejlesztésekre, ne adjon ki hibás autókat.

Az utóbbi időben néhány aggasztó cikk látott napvilágot Tesla tulajdonosoktól, rámutatva az új Y modell hibáira vagy minőségi problémáira. Amikor ilyen hírekről számolnak be, sokan csak legyintenek. Azt mondják, hogy ezek a problémák csak ki vannak találva, vagy csak egyedi esetek, esetleg csak hírverés a márka lejáratására. Ha csak egy tulajdonos jelzi a problémákat az nem azt jelenti, hogy rossz a teljes széria, de most nem ez a helyzet.

A bejelentett minőségi hibák azért aggasztóak, mert a bejelentéseket valóban Tesla tulajdonosok készítették és nem olyan emberek, akik a Tesla-t akarják rossz színben feltüntetni. Az utóbbi időben azonban a rossz hírek a Tesla régi rajongóitól is érkeznek, akik aktívak az EV közösségében, például Andy Slye, Ryan Shaw és most Ben Sullins. Olyan emberekről beszélünk, akiknek már több Tesla járműve is volt és a márkarajongók táborának vezetői. A feltárt hibák ellenére valószínűleg továbbra is támogatják majd a Tesla-t.

Minden bizonnyal sok Tesla rajongó aggódik, nem szeretne több negatív hírről értesülni és ne bírálja senki a Tesla 100% -ban tökéletes autóit. A megszállott vloggerek inkább segíteni akarják az új tulajdonosokat, olyan kérdésekkel amelyeket ők már megtapasztaltak. Ha a vevőket időben tájékoztatják a hibákról, alaposabban megvizsgálhatják az új autójukat átvétel előtt.

Az egyre több negatív hír felhívja az elektromos autógyártó figyelmét a problémákra. A Tesla évek óta támaszkodik a rajongókra és a tulajdonosokra. Ezek a vloggerek sokszor segítették a márkát a növekedésében. Minden joggal elvárható, hogy egy közel 68 000 dolláros autó, amely gyakorlatilag a Tesla második legnépszerűbb autója, sokkal kevesebb minőségi hibára adjon okot.

Érdemes követni az Y modellel kapcsolatos híreket, főleg ha valaki megrendelte az új autóját. A EV pozitív értékei természetesen meghaladják ezeket a kisebb hibákat, amelyeket minden bizonnyal  a Tesla javítani fog.

 

Forrás: insideevs

Verified by MonsterInsights