A Lamborghini Lambo V12 GT Vision Gran Turismo megnézhető Olaszországban

In hír, sport

A Lamborghini egy újabb egzotikus modellel egészítette ki a Museo Delle Tecnologie (MUDETEC) múzeumot, amely az olasz Sant’Agata Bolognese-ben található, a legújabb gyöngyszem Lambo V12 GT Vision Gran Turismo hyperautó.

A szuperautót legelőször 2019-ben láthatta a közönség, amely egybeesett a FIA tanúsítvánnyal rendelkező Gran Turismo videojáték bajnokság Monte Carloban megrendezett döntőjével.

„Minden évben, augusztus és december között, bárki megcsodálhatja az elsőre elkészült alkotásokat, mint például a Miura és a Countach, vagy a legújabb szuper sportautóinkat, mint az Urus, a Huracan EVO Spyder és az Aventador SVJ és most mindegyik kiállított modellünk nyitott ajtóval várja a közönséget”- magyarázta a Lamborghini.

A koncepcióautó a Lamborghini Centro Stile munkája és gyakorlatilag teljesen „kipróbálható” a Gran Turismo Sport játékban, amely PlayStation 4-en fut. A futurisztikus kialakítás ellenére még mindig magán viseli a Lambo DNS-ét, nagyjából úgy néz ki, mint egy vadászgép. Domború sárvédővel takarja el a nagy kerekeket és egy V-alakú hatalmas hátsó szárnnyal végződik a kocsi.

Amint kinyílik az ajtó, megtalálja a vezetőorientált pilótafülkét egy üléssel és egy többfunkciós versenykormánnyal valamint láthatja ahogyan a  szélvédőre vetíti az összes információt.

A Lambo V12 GT Vision Gran Turismo ugyanolyan erőművet kapott, mint a Sian FKP 37, nevezetesen egy 6,5 literes V12-es motor, mild-hibrid rendszerrel kombinálva. Összességében a rendszer összteljesítménye 808 lóerő, amely a Sian-t 100 km/órára kevesebb mint 2,8 másodperc alatt gyorsítja és a maximális sebessége meghaladja a 350 km/órát.

Forrás: carscoops

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...