Lenne szíve pályára vinni ezt a Dodge Viper ACR-t?

In auto, Téma

A Dodge Viper ACR az egyik legkiválóbb utcai versenyautó amelyet valaha gyártottak az Egyesült Államokban. Ez az alacsony futásteljesítményű példány tökéletes lehet annak, aki versenyzői álmait szeretné megélni.

Ez a 2008-es Viper ACR a Bring A Trailer-nél eladó. Kora ellenére abszolút versenyképes, Mopar Venom ECU tuninggal felhúzott motor, tiszta Carfax jelentés és közvetlenül egy Illinois tulajtól értékesítik. Az autó különlegessége, hogy csak 2500 mérföldet (4023 km) tettek bele. Az árverés elindult, a kikiáltási ára: 75 000 USD.

A sportautó vörös-fekete fényezéssel és verseny aerodinamikai csomaggal gurult ki a gyárból, hatalmas állítható hátsó szárnyat, óriási légbeömlőket és karbon első kötényt kapott. Az autó fekete 18 colos első és 19 colos hátsó kerekeken gördül, amelyekre Michelin Pilot Sport Cup semi-slick verseny gumiabroncsokat tettek, 295/30 illetve 345/30 méretben, természetesen az igényekhez állítható KW rugókkal.

Az utastér belseje nagyon minimalista, kevés dátumozott dizájnelem fedezhető fel. A kényelmet fekete kontrasztos varrással ellátott fekete bőrülések, légkondicionáló és CD-s rádió szolgálja.

A Viper-t egy szívó 8,4 literes V10 motor hajtja, amely gyárilag 600 lóerős. Ennek az ACR-nek azonban csökkent a teljesítménye. Módosított Belanger katalizátoros kipufogórendszert kapott, optimalizált ECU-val, így 574 LE-t továbbít a hátsó kerekeknek.

Forrás: carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...