Kedvezményesen tölthetők a Nissan elektromos autók a MOL Plugee e-töltőkön

In elektromos autók
MOL Plugee

A MOL-csoport közösen a Nissannal, valamint további konzorciumi partnereivel (E.ON, Petrol, HEP és BMW) a NEXT-E (egy az Európai Unió által támogatott) projekt keretében a régió legnagyobb töltőhálózatát hozza létre. Az együttműködés folytatásaként a MOL és a Nissan arról állapodott meg, hogy a magyarországi MOL Plugee töltőket minden Nissan LEAF vagy Nissan e-NV200 tulajdonos egy éven keresztül – 2021.12.31-ig – kedvezményesen használhatja.

A NEXT-E projekt részeként összesen 252 villám-, illetve ultra-gyors töltőt telepítenek konzorciumi szinten, azzal a céllal, hogy hat közép-kelet-európai ország – Csehország, Horvátország, Magyarország, Románia, Szlovákia és Szlovénia – teljes mértékben átjárható legyen, így elektromos autóval is könnyedén el lehet majd jutni a cseh határtól az Adriára vagy a Fekete-tengerhez.

MOL Plugee

2021 végéig minden MOL Plugee töltési tranzakcióból a Nissan elektromos autó tulajdonosok 15% kedvezményt kapnak a mindenkor érvényes regisztrált felhasználóknak elérhető árakból. Ez azt jelenti, hogy DC töltés esetében kilowattóránként bruttó 139 Ft helyett bruttó 118,15 Ft-ot, AC töltés esetében bruttó 99 Ft helyett bruttó 84,15 Ft-ot fizetnek a tulajdonosok. A 31. perctől fizetendő jelképes bruttó 1 Ft-os percdíj 85 fillérre csökken percenként a gépjármű tulajdonosoknak.   

MOL Plugee
Nissan LEAF e+, further broadening the appeal of the worldÕs best-selling electric car*1 by offering a new powertrain with additional power and range. *1 Based on cumulative sales data from December 2010 to December 2018.

A Plugee töltőkön kétfajta villámtöltő csatlakozó (CCS Combo és CHAdeMO) található, valamint egy váltóáramú Type2-es gyorstöltő csatlakozó is elérhető, míg az ultra töltőkön CCS Combo és CHAdeMO. Ezeknek köszönhetően gyakorlatilag minden nagy autógyártó megtalálja a töltési lehetőséget, legyen az elektromos autó, vagy konnektorból tölthető hibrid modell.

You may also read!

Az új Nissan GT-R Nismo leleplezése Japánban

YOKOHAMA, Japán – A Nissan lerántotta a leplet a Nissan GT-R NISMO 2022-es modellév változatáról. A cég zászlóshajó modelljének

Read More...
Bentley Continental GT Speed Convertible

A sportos luxus netovábbja: Bentley Continental GT Speed Convertible

A Bentley Continental GT Speed Convertible harmadik genrációja a tovább fejlesztett 6.0 literes W12 TSI motort kapja, ami itt

Read More...

A rendőrségi üldözés végén a Maserati Levante szó szerint beékelődött a híd alá

A Maserati Levante sofőrjének óriási szerencséje volt, hogy egyáltalán túlélte ezt a félelmetes balesetet. A kaliforniai autópályarendőrség Oakland-i kapitánysága nemrég

Read More...