Carlex Custom X, Ford Transit újragondolva

In tuning

A Carlex Design legújabb ötlete a Ford Transit Custom átalakítása, most egy MPV-hez terveztek agresszív karosszéria készletet, új kerekeket és egy teljesen új belső teret.

A projekt hivatalos neve: Custom X. A külsőhöz készített kiegészítő készlet tartalmaz egy köténnyel és oldalsó toldatokkal felszerelt új első lökhárítót, a tuning cég logójával ellátott egyedi hűtőrácsot, nagyobb küszöbborításokat és hangsúlyos sárvédő szélesítéseket.

A Transit hátsó részét is megvadították. Új lökhárítóval, diffúzorral és két oldalra beépített kipufogóval, valamint egy tetőre szerelt légterelő szárnnyal javították a megjelenést. A karosszéria szürkeségét egyedi, kontrasztos piros betétek teszik teljessé, akár más színben is kérhetők. Újak a 18 colos kerekek, melyekre 255/45 Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsokat húztak.

Belülre a Carlex szakemberei versenyautó hangulatot teremtettek, előre egy pár sportülést szereltek, fekete bőrrel és Alcantarával díszítve. Ugyanilyen anyagokból készült az utastér többi része is. A kormányt is újravarrták, a jobb fogás és a látvány érdekében.

A megrendelők tovább bővíthetik az egyedi Transit megjelenését számos extrával, például a Westfalia vonóhoroggal, valamint egy alkalmazással amely egyedi motorhangot ad hangszórókon keresztül, így akár egy V8-as motor hangját is választhatjuk, még ha maga a motor nem is került beépítésre.

Ami az egyedi átszabás árait illeti, 6495 eurótól indul a módosítás, a teljes készlet ára nem ismert.

Forrás: carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...