Közel 30 évig óvta ezt a Honda Accordot a gazdája

In Classic, Téma

Ha egy kicsit nosztalgiázni szeretne, érdekli egy még egyszerűnek mondott autó vagy egy megbízható és praktikus kocsira vágyik a modern autók minden kütyüje nélkül, akkor ez az 1992-es gyártású Honda Accord lehet a legmegfelelőbb választás.

Az autó a floridai Palm Beach Gardens-ben található és csak 12 000 mérföldet ment vele az első és egyetlen gazdája. Az autó szépségét tovább növeli, hogy mindig garázsban tartották, ezért szinte olyan, mint ha vadonatúj lenne.

Az eBay-en hirdető eladó azt állítja, hogy az autó egy idősebb hölgy rokon tulajdona, aki már nem tud vezetni. Eddig sem használta túl sokat, csak a templomba és az élelmiszerboltba ment a kocsival. A színe hófehér; egyszerű, de mégis időtlenül szép. Úgy tűnik, hogy nincs egyetlen karcolás vagy horpadás sem a kasznin. Az Accord aljáról készült fotók is azt mutatják, hogy az autó teljesen rozsdamentes és kivételesen tiszta. A képeket elnézve valószínűleg most is pontosan ugyan olyan lehet vezetni, mint amikor új volt.

Az utastér kialakítása a korszak jellemzőivel megmutatja a 90-es évek divatját. A majd 30 év ellenére az ülések és a kárpitozás hibátlannak tűnik, nem látható szakadás és kopás sehol.

A negyedik generációs Honda Accord 1989-ben jelent meg és 1993-ig gyártották. Ez egy LX modell, 125 lóerős négyhengeres benzinmotorral és egy automata sebességváltóval van szerelve.

Forrás: carscoops

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights