Nem volt teljesítménykényszer – Orfű Rallye Honda Civic-kel

Orfű Rallye Honda Civic

 Teljesítette az orfűi teszt versenyt a Solid Racing Team párosa, a Kondella Péter – Szilassy Arnold duó, akik az ORB 2WD kategória negyedik helyén értek célba.

A csapat kizárólag tesztelés céljából érkezett az Orfű Rallye-ra, szerették volna kipróbálni az autójukat az első bajnoki futam előtt.

Orfű Rallye Honda Civic

„Csodálatos érzés volt egy jó versenyautóban ülni, már rég óta vártunk erre. Több videó is szembejött azóta, amin nagyon jól szól a kocsi, ami azt is jelenti tökéletesen lett felkészítve” – kezdte a beszélgetést Kondella Péter.

Nem akartak megfelelni senkinek, pusztán egy jót autózni. Ez sikerült is, de nem volt olyan kategóriatársuk, akik ellen versenyezni fognak 2021-ben.

Orfű Rallye Honda Civic

„A tempónk még nem az igazi, jobban át kell vinnünk az útra, hiszen sokkal gyorsabban lehet menni az autóval. Megnéztem a belső felvételeket, tisztán látszik, hol megyünk magunkhoz képest is lassan, ezért a továbbiakban változtatnunk kell a versenyzésünkön. Ez egy teszt verseny volt, nem voltak itt az ORC-s kategóriatársak, így azt sem tudjuk hova lennénk jók abban a mezőnyben” – tette hozzá Péter.

Jól érezték magukat, bár fura volt számukra, hogy a pályák mellett nincsenek nézők. Már ők is várják, hogy kinyisson az ország és a rallypályák is úgy nézzenek ki, mint ahogy korábban megszokták.

Orfű Rallye Honda Civic

„Maximálisan elégedett vagyok a hétvégével, nagyon jó hangulatban telt a verseny. Jókat bandáztunk és sokat nevettünk, régen mentem ilyen felszabadultan. Nem volt eredmény kényszerünk, magunk ellen versenyeztünk. Az Eger Rallye előtt még mindenképpen szeretnénk egyet autózni” – zárta a beszélgetést Kondella Péter.

Orfű Rallye Honda Civic

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., CorVinum Zrt., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft., Labnet Hungary Kft., Global-Union Kft. – Kyocera.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

Verified by MonsterInsights