A BMW 760Li Shining Shadow Special Edition kiadása megszólalásig hasonlít a Maybach-ra

In autó kiállítás, bemutató

Az Auto Shanghai 2021 bemutatójáról folyamatosan érkeznek a szebbnél szebb autók képei, a BMW különlegessége most kitépett egy oldalt a Maybach könyvéből. Nézzük meg a két tónusú fényezéssel készített BMW 7-es sorozat Shining Shadow Special Edition kiadását.

A modellből csak 25 példány készül és kifejezetten a kínai piacra tervezték. A különleges 7-es sorozat motorterébe egy 12 hengeres mesterművet építettek. A 6,0 literes benzin motor 576 lóerős és 626 Nm nyomatékkal rendelkezik. Ez az erő már elegendő, hogy mindössze 3,8 másodperc alatt elérje a 100 km/órás sebességet.

De ennek a luxusautónak nem igazán az állóhelyzetből történő gyorsulgatás a lényege. A 7-es BMW megjelenése a lényeg, ehhez a kétszínű fényezést képzeltek el a tervezők. A felső ezüsthöz tökéletesen illeszkedik az alsó gesztenyebarna szín.

 

A fényezés kiemeli a 7-es gyönyörű vonalvezetését és fantasztikus vizuális látványt kölcsönöz neki. Bár lehet, hogy ezt a trükköt a Maybach-tól vették kölcsön, de úgy tűnik a BMW jobban csinálja, mint a Mercedes az EQS legújabb modelljével.

A szakértelem ellenére a BMW-nél hosszabb ideig tart az autó fényezése, mint mások márkáknál, a mesterek több időt töltenek el a felület előkészítésével és végső polírozásával. A BMW szerint az elejétől a végéig hét napig dolgoznak, mire elkészül a BMW Shining Shadow fényezése. A megjelenést a 20 colos egyedi készítésű kerekek teszik teljessé.

A BMW készítői azonban nem csak a külsővel foglalkoztak hosszú ideig. A belső tér egyedi, füstfehér merinó bőrből készült, gyémánt mintába varrva; kiegészítve a fekete zongoralakk színű faburkolattal.

Ahogy arra számítani lehetett, a hátsó ülések kényelmére is nagy figyelmet fordítottak és első osztályú utazást kínálnak. Az ülések elektronikusan állíthatóak minden irányba, kihajtható asztalokkal rendelkeznek és természetesen masszírozó funkcióval is fel vannak szerelve. A hátsó ülésen utazók külön képernyőket is kapnak és a műszerfal egy 10,25 col átmérőjű központi kijelzőt kapott.

Az árak 2,6 millió yuan-tól kezdődnek (kb. 400 000 USD; ami nagyjából 140 millió forint).

Forrás: carscoops

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights