Ezeken az utakon találkozhat hétvégén a rendőrség álcázott autóival

jogosítvány és forgalmi

A látszólag civil autóikból kamerákkal rögzítik majd a szabálytalanul közlekedőket. Hétvégén ismét kifutnak a rendőrség álcázott autói – írja a 444.hu, a portál úgy tudja, az M7-es, illetve az M1-es autópálya néhány szakaszán látszólag hétköznapi járművekből figyelik majd a közlekedőket.

A látszólag civil autókkal járőröző rendőrök elsősorban a leállósávban előző autósokat keresik majd: akit rajtakapnak, azt lekísérik az autópályáról, hogy biztonságosan félreállva tudják elintézni a büntetés dokumentációját.
Ezeken a szakaszokon számíthatunk biztosan álcázott rendőri járművekre:

Július 2-án (pénteken) a délutáni órákban, az M1-M7 autópálya közös szakaszán az autópálya kezdetétől a martonvásári csomópontig, a jobb pályatesten 3 civil jellegű autóval.

Július 3-án (szombaton) a délelőtti órákban, az M1-M7 autópálya közös szakaszán az autópálya kezdetétől a martonvásári csomópontig, a jobb pályatesten szintén 3 civil jellegű autóval.

Július 4-én (vasárnap) a délutáni órákban, az M7 autópálya Budapest felé vezető oldalán a Siófok-Centrum csomóponttól (105. km szelvény) a Székesfehérvár-Centrum csomópontig (64. km szelvény), szintén 3, nem rendészeti jellegű szolgálati gépjárművel.

forrás: atv.hu

Verified by MonsterInsights