Élveztük minden pillanatát – Székesfehérvár – Veszprém Rallye

Székesfehérvár - Veszprém Rallye

Az abszolút 11. helyen zárta a Mercarius Rally1 Bajnokság ötödik futamát a Székesfehérvár – Veszprém Rallye-t a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó.

Zoli és Annamari a murva versenyre lecserélte a kis Fordot egy nagyobbra és újra R5-tel vágott neki a sziklás és saras versenynek. Az autót Beppo Harrach szolgáltatta, amivel nem tudtak a verseny előtt tesztelni, így az első gyorsasági szakasz lett a teszt.

Székesfehérvár - Veszprém Rallye

„Nagyon jó volt látni, hogy rengeteg néző gyűlt össze a pályák mellé, mi nagyon sokat autóztunk keresztben a saját és az ők örömére is. Természetesen azért próbáltunk gyorsan is menni, több gyorsaságin is befértünk a nagyon erős top10-es mezőnybe is” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Szombaton mi takarítottuk a pályákat, amiket még egy nagy esőzés is eláztatott.

Székesfehérvár - Veszprém Rallye

Ez nem volt olyan egyszerű, helyenként nagyon saras volt a pálya, máshol pedig a sziklák kilátszottak az úton. Az egyik helyen meg is ütöttük az alját. Nagyon szeretek murván menni, ezt az elmúlt évek alatt nagyon sokszor hangoztattam már. Élveztük a verseny jó pillanatait, sokat mosolyogtunk, szórakoztató verseny volt.”

Székesfehérvár - Veszprém Rallye

A páros legközelebb újra a kis Forddal versenyez majd a bajnokság következő móri futamán.

Székesfehérvár - Veszprém Rallye

Köszönjük partnereinknek: S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

Verified by MonsterInsights