Több mint húsz éve ellopott Lada ázott a Zala folyóban

vízi Lada

Ipari búvárok találtak rá egy több mint húsz éve ellopott autóra kedden a Zala folyóban, a balatonhídvégi híd közelében.

    Kósi Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az esettel kapcsolatban az MTI-nek elmondta: ipari búvárok munkavégzés közben bukkantak rá a Zala folyóban, mintegy három méteres mélységben egy személyautóra.

vízi Lada
Zalavár, 2021. augusztus 31.
Tûzoltók egy autó kiemelésén a Zala folyónál Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízbõl kiemelt Lada vélhetõen egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.
MTI/Varga György

A balatonhídvégi híd közelében talált jármű kiemeléséhez Zalaegerszegről érkezett a helyszínre egy speciális mentőegység, amelyik csörlővel vontatta a folyópartra a kocsit.

    Az MTI helyszíni információi szerint a vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.

vízi Lada
Zalavár, 2021. augusztus 31.
Tûzoltók és búvárok egy autó kiemelésén a Zala folyónál Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízbõl kiemelt Lada vélhetõen egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.
MTI/Varga György

               Bár a Lada nagyon divatos manapság és az ára is emelkedik, mégsem hiszem, hogy a több éve ázó példányban bárki is látna fantáziát. Akinek mégis lenne ötlete, írja meg Facebook kommentben.

 

forrás: MTI

Verified by MonsterInsights