Felemás hétvége Máriapócson – Rallycross

In sport
Rallycross Máriapócs

A S1600-as kategória második helyén ért célba a Speed Technika versenyzője Lencse Zoltán a hétvégi Rallycross Fesztiválon. A csapat másik versenyzője Rácz Márton mellől elpártolt a szerencse és pontok nélkül zárt.

Kezdhettük volna azzal is, a csapat egyik szeme sír, a másik nevet, de nem a múltat nézik, a jelenre és a jövőre koncentrálnak. A bajnokság még nem ért véget.

Rallycross Máriapócs

„Egész hétvégén meg volt a tempónk és végre a döntő futamban az első sorból tudtam rajtolni” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Az első kanyarban a második helyen fordultam és ezt a pozíciót meg tudtam tartani a verseny végéig. A gyűjtött pontokkal öt pontra megközelítettem a bajnokság második helyét. Küzdelmes két verseny lesz, de mindenképpen jó lenne a második pozícióban zárni az évet. Egyébként újra figyelmeztetett a versenybíróság, azt mondták ez volt az utolsó utáni, de nem foglalkozunk vele, mert nem tudunk vele mit kezdeni.”

Rallycross Máriapócs

Amilyen szerencsésnek mondhatja a hétvégéjét Lencse Zoli, annyira balszerencsés volt a Junior Bajnokságot vezető Rácz Marci hétvégéje.

„Marcinak először a váltója állt meg, egy baleset miatt próbált lassítani és visszaváltáskor szétment a szinkron. Ezután sem pártolt mellé a szerencse, mert a következő futamban felrobbant a motorja, majd a kölcsönbe kapott motor is oda lett. Nem szerezett pontokat a versenyen, de ha minden futamot megtartanak a bajnokságban, akkor ezt tudja majd mínuszolni” – tette hozzá Zoli.

Rallycross Máriapócs

A sorozat három hét múlva Szlovákiában folytatódik.

Köszönjük partnereinknek: Open Ways Delivery s.r.o., Hotel & More Group., MOBIL A.R.T Kft. HELLA ÁNR Kft. S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

rally 2022 felfedezettje

Egy álmot élek meg!

Tegnap volt az Érd Arénában a Magyar Rally Országos Bajnokság 2022 Díjkiosztó Ünnepsége, ahol kategóriádban 3. helyen zártad a

Read More...
olcsóbb üzemanyag

Szerdától ismét csökkennek az üzemanyagárak

A novemberi hónap utolsó napján is csökkennek a hazai üzemanyagárak. A beszerzési árat tekintve a benzin bruttó 11 forinttal

Read More...
BMW 3.0 CSL

Az 50 éves BMW M Gmbh a BMW 3.0 CSL-lel ünnepel

A limitált verzióból 50 darab készül három hónap alatt gondos odafigyeléssel, sok kézi munkával. Az utastér szénszál-erősítésű műanyagból készül

Read More...