Felemás hétvége Máriapócson – Rallycross

In sport
Rallycross Máriapócs

A S1600-as kategória második helyén ért célba a Speed Technika versenyzője Lencse Zoltán a hétvégi Rallycross Fesztiválon. A csapat másik versenyzője Rácz Márton mellől elpártolt a szerencse és pontok nélkül zárt.

Kezdhettük volna azzal is, a csapat egyik szeme sír, a másik nevet, de nem a múltat nézik, a jelenre és a jövőre koncentrálnak. A bajnokság még nem ért véget.

Rallycross Máriapócs

„Egész hétvégén meg volt a tempónk és végre a döntő futamban az első sorból tudtam rajtolni” – kezdte a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Az első kanyarban a második helyen fordultam és ezt a pozíciót meg tudtam tartani a verseny végéig. A gyűjtött pontokkal öt pontra megközelítettem a bajnokság második helyét. Küzdelmes két verseny lesz, de mindenképpen jó lenne a második pozícióban zárni az évet. Egyébként újra figyelmeztetett a versenybíróság, azt mondták ez volt az utolsó utáni, de nem foglalkozunk vele, mert nem tudunk vele mit kezdeni.”

Rallycross Máriapócs

Amilyen szerencsésnek mondhatja a hétvégéjét Lencse Zoli, annyira balszerencsés volt a Junior Bajnokságot vezető Rácz Marci hétvégéje.

„Marcinak először a váltója állt meg, egy baleset miatt próbált lassítani és visszaváltáskor szétment a szinkron. Ezután sem pártolt mellé a szerencse, mert a következő futamban felrobbant a motorja, majd a kölcsönbe kapott motor is oda lett. Nem szerezett pontokat a versenyen, de ha minden futamot megtartanak a bajnokságban, akkor ezt tudja majd mínuszolni” – tette hozzá Zoli.

Rallycross Máriapócs

A sorozat három hét múlva Szlovákiában folytatódik.

Köszönjük partnereinknek: Open Ways Delivery s.r.o., Hotel & More Group., MOBIL A.R.T Kft. HELLA ÁNR Kft. S.O.S. Cargo Kft., BIL-Transport Kft.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights