Tüttő László lett a Business Lease Hungary kereskedelmi igazgatója

In hír
Business Lease Hungary

Szeptembertől Tüttő László autóipari szakember veszi át a Business Lease Hungary Kft. kereskedelmi vezetői tisztségét. A Business Lease – a magyar gépjármű finanszírozási piac egyik meghatározó szereplője –  közel 30 éve van jelen az operatív lízing, a hosszútávú autóbérlés és a flottakezelés területén és az AutoBinck Group részeként Európa 20 legnagyobb mobilitási csoportja közé tartozik. A Business Lease Hungary Kft. a Hollandiában 1989-ben létrehozott Business Lease Group része, amely teljes körű szolgáltatás portfóliót kínál a lízing és a gépjárműpark-kezelés területén.

„A közlekedési iparban zajló gyökeres átalakulás miatt a vállalatok számára egyre nehezebb feladat megtalálni a számukra ideális mobilitási és finanszírozási formát. A Business Lease személyre szabott szolgáltatásokat kínál partnerei számára, azaz évtizedes autóipari tapasztalattal rendelkező tanácsadóink segítségével megkeressük az egyéni igényeknek megfelelő legkorszerűbb, legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. Legyen szó teljes körű operatív lízingről, rövid távú autókölcsönzésről, flottakezelésről, személyszállításról, fuvarozásról vagy elektromos autózásról, azt gondoljuk, hogy a jövőben komplex mobilitási szolgáltatással lehet majd igazán sikeres egy lízing cég, amely az összes közlekedési alternatíva felhasználásával tudja kiszolgálni a cégek mobilitási igényeit” – mondta Tüttő László, a Business Lease Hungary frissen kinevezett kereskedelmi igazgatója.

Tüttő László több mint 20 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik az autóiparban, amelyeket olyan a piacvezető márkáknál szerzett, mint a General Motors, Opel, PSA, Suzuki. Nagy tapasztalattal rendelkezik a közvetlen értékesítés, az értékesítési tárgyalások területén, valamint jelentős marketing és üzletvezetési tapasztalatokat szerzett multinacionális környezetben Magyarországon és a kelet-európai régióban. Karrierje során számos értékesítés-ösztönző projektet, partneri rendezvényt, termékbemutatót és tesztvezetési programot szervezett és irányított. Széles kapcsolatrendszerrel rendelkezik a legfontosabb döntéshozók között a gazdaság különböző területein, mint például az FMCG, a gyógyszeripar, az energia- vagy az IT-szektor, a biztosítás, vagy a finanszírozás.

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights