A szakértő kezek a legbiztosabbak az autónyitásban

In Szponzorált cikk, Téma
autónyitás

Tessék vigyázni, az ajtók záródnak! Ha ez a mondat a metróaluljáróban hangzik fel, az teljesen rendben van. De amikor az autó mellett állva derül ki, hogy az ajtók nem nyílnak, az bizony igazán kényelmetlen helyzet. Főleg, ha sürget az idő. Márpedig többnyire nem mindegy, hogy hogyan, mikor indul a nap, a munkakezdés, suliba érkezés ideje ugyanis előre meghatározott. Szóval a szituáció rémesen kényelmetlen, de még jó, hogy létezik rá biztonságos és hatásos megoldás!

 

Mi az, ami nem működik?

Az autónyitásban kulcsfontosságú a profizmus. Ha a zár megadta magát, ha a távirányító lemerült vagy úgy döntött, hogy sztrájkol, vagy ha a hiba forrása ismeretlen, akad néhány olyan dolog, amit érdemes elkerülni. Először is pánikra semmi ok. A kapkodás jóra nem vezet, és még a végén tovább súlyosbodik az amúgy sem túlzottan fényes helyzet. Másrészt a feszegetés, piszkálgatás, rángatás, mindenféle szerszámokkal és szerszámnak látszó tárgyakkal való „szerelgetés” nem jó ötlet. Hogy miért? Azért, mert egyetlen rossz mozdulat következtében a zár, az autó ajtaja, vagy épp a távirányító megsérülhet. Így lehet a legkönnyebben tovább tetézni a bajt.

Az teljesen érthető, hogy senki sem szereti tétlenül nézni, ahogy áll az autó a maga bezártságában. Viszont a kétes próbálkozások helyett érdemes azonnal zárszakértőhöz fordulni, akinek a nyitás a munkája, profi szerszámok és tapasztalati tudás közbenjárásával, miközben az autó sem szerez harci hegeket. Az egész folyamat pár perc alatt lerendezhető, még a kívülről bonyolultnak tűnő helyzetekben is. Pár perc és eljöhet a várva várt megszabadulás.

Ezzel szemben az erőltetés idő- és energiaigényes, ráadásul ha a zár roncsolódik, mondjuk beletörik a „nyitáshoz” alkalmazott „szerszám”, akkor máris sokkalta nehezebben orvosolható a probléma. És a plusz kiadás is garantálható.

Bárkivel megesik, vagy mégsem?

Sokan azt gondolják, hogyha kizárják magukat, vagy egyszerűen képtelenek szélesre tárni járművük ajtaját, hogy ilyen szerencsétlenség csak velük fordulhat elő. Hát ki az a kétbalkezes, akivel ugyanez megtörténhet?

Van egy megnyugtató hírünk. Sokak jártak, járnak és valószínűleg járni is fognak ebben a cipőben. Nem egyedi az eset, és egyáltalán nem bénaság vagy ügyetlenség. A kizárás is bármikor előfordulhat, olykor elég egy rossz mozdulat vagy egy apró figyelmetlenség. A többi szituáció például a távirányító lemerülése vagy a zár meghibásodása szintén nem a Fortuna kegyei irányította következmények közé tartoznak.

Szóval az önostorozás nem előremutató taktika, mert tényleg sokaknak ismerősek ezek a helyzetek. A lényeg, hogyha baj van, akkor érdemes félretenni a kétségbeesést, a dühöngést, mert egyik reakció sem viszi előrébb az ügyet. A szakmai segítség gyors, eredményes, hatékony és sikeres. A bezártság megtapasztalásától számítva helyszíntől függően mindössze fél órán belül pont kerülhet a helyzet végére és már folytatódhat is a nap tovább. Elkésés, idegeskedés, károk, rombolás nélkül.

 

Szponzorált cikk.

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights