Újabb kincs került elő, egy érintetlen 30 éves Toyota HiAce

In Téma

A Toyota HiAce az egyik legismertebb kishaszonjármű. Állandó használatra tervezte a gyártó és imádták az emberek a legendás megbízhatósága miatt. Az eladásra kínált autó teljesen az ellenkezőjét mutatja, mint a legtöbb ilyen autó; tökéletes szalonállapotban van.

Ez egy negyedik generációs HiAce 1991-ből, jelenleg Németországban kínálják eladásra a Mobile.de webhelyen. A haszongépjármű csak 490 km-t futott. A hirdetésben nem adnak magyarázatot, hogy a jármű miért töltötte élete teljes részét garázsban, de a 30 900 eurós kikiáltási ár valóban sokszorosa az újkori árának.

Az eladó megjegyzi, hogy a Toyotát eredetileg Dániában vásárolták és az összes eredeti könyvével és leírásával együtt érkezik új tulajdonosához.

Az eredeti hirdetésből nem derül ki, hogy milyen motor hajtja a HiAce-t. Egy felírat árulja csak el, hogy az autó dízel. Az évek során többféle négyhengeres dízel és benzines motorral készült, mindegyik hihetetlenül megbízható volt, nem volt ritka az egy millió km feletti futás teljesítmény sem.

Hogy mi lesz a HiAce sorsa nehéz megmondani. Lehet, hogy valaki megveszi és egy kicsit másfajta autóval bővíti az autógyűjteményét, de lehet, hogy olyan személyé lesz, aki valóban vezetni fogja és arra használja amire való, bár erre elég kicsi az esély, mivel még egy ilyen autó nem valószínű, hogy létezik a világon és ennyiért már egy jóval modernebb haszonjárművet lehet vásárolni.

Forrás: https://www.carscoops.com/2022/04/why-hasnt-anyone-driven-this-pristine-1991-toyota-hiace/

You may also read!

Peugeot 408

Üveggömbbe zárt Peugeot 408 : Nem győzzük kapkodni a fejünket!

 Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan

Read More...
hivatásos sofőrök

Kiöregedőben vannak a hivatásos sofőrök, várják a fiatalokat

Mi lehet vonzó a kamionozásban a nagy fizetés mellett? Magyarországon sok szakma küzd a munkaerőhiány problémájával, nem kivétel ez alól

Read More...
okoszebra

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás: több ezer szavazatot gyűjtött a győztes város

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl

Read More...