Újabb kincs került elő, egy érintetlen 30 éves Toyota HiAce

In Téma

A Toyota HiAce az egyik legismertebb kishaszonjármű. Állandó használatra tervezte a gyártó és imádták az emberek a legendás megbízhatósága miatt. Az eladásra kínált autó teljesen az ellenkezőjét mutatja, mint a legtöbb ilyen autó; tökéletes szalonállapotban van.

Ez egy negyedik generációs HiAce 1991-ből, jelenleg Németországban kínálják eladásra a Mobile.de webhelyen. A haszongépjármű csak 490 km-t futott. A hirdetésben nem adnak magyarázatot, hogy a jármű miért töltötte élete teljes részét garázsban, de a 30 900 eurós kikiáltási ár valóban sokszorosa az újkori árának.

Az eladó megjegyzi, hogy a Toyotát eredetileg Dániában vásárolták és az összes eredeti könyvével és leírásával együtt érkezik új tulajdonosához.

Az eredeti hirdetésből nem derül ki, hogy milyen motor hajtja a HiAce-t. Egy felírat árulja csak el, hogy az autó dízel. Az évek során többféle négyhengeres dízel és benzines motorral készült, mindegyik hihetetlenül megbízható volt, nem volt ritka az egy millió km feletti futás teljesítmény sem.

Hogy mi lesz a HiAce sorsa nehéz megmondani. Lehet, hogy valaki megveszi és egy kicsit másfajta autóval bővíti az autógyűjteményét, de lehet, hogy olyan személyé lesz, aki valóban vezetni fogja és arra használja amire való, bár erre elég kicsi az esély, mivel még egy ilyen autó nem valószínű, hogy létezik a világon és ennyiért már egy jóval modernebb haszonjárművet lehet vásárolni.

Forrás: https://www.carscoops.com/2022/04/why-hasnt-anyone-driven-this-pristine-1991-toyota-hiace/

You may also read!

Zemplén Rally

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin – videóval

Beszélgetés Dominik GT-vel - aki 2022 felfedezettje lett - a Therwoolin VIII. Zemplén Rally után. Túl vagy életed első Rally2-es

Read More...
baleset megelőzés

Így akadályoznák meg, hogy valaki ittasan üljön a teherautó volánja mögé

A közúti balesetek többsége általában mindig valamilyen emberi tényezőre vezethető vissza. Az Európai Unióban a jövőben még nagyobb hangsúlyt

Read More...
Logisztikai Évkönyv

Bemutatásra került a legújabb Logisztikai Évkönyv

November 30-án a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2023. A kiadvány a hagyományokhoz híven

Read More...