Új ügyvezető igazgató a BMW Group Magyarország élén

In hír

Gombos Zoltánt nevezték ki a BMW Group Magyarország új ügyvezető igazgatójának. Az értékesítési vezetői feladatokat Mester András veszi át május 1-től.

 2022. május 1-jével Gombos Zoltánt (44) nevezték ki a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatójának, aki a Prágába távozó Maciej Galanttól veszi át a feladatokat. A gépészmérnök végzettségű Gombos Zoltán több mint 20 éve dolgozik az autóiparban, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban csatlakozott alkatrész- és szolgáltatáskereskedelmi vezetőként, majd 2018-tól mostanáig a vállalat értékesítési vezetőjeként tevékenykedett. Az elmúlt 4 évben a BMW magyarországi értékesítése jelentősen fejlődött, a bajor márka a prémium szegmens hazai térnyerésében, illetve az elektromobilitás hazai elterjesztésében is kiváltképp sikeres szerepet játszott.

BMW Magyarország új vezető

Az értékesítési vezetői feladatokat Gombos Zoltántól Mester András (41) veszi át, aki ugyancsak széles iparági tapasztalattal rendelkezik. Közel 20 éves szakmai pályafutása során különböző értékesítés, marketing és hálózat, illetve üzletfejlesztési területen dolgozott a General Motors különböző márkái, később az Opel, valamint a Nissan márkaképviseleteknél. A marketing közgazdász végzettségű szakember 2018 nyarán csatlakozott a BMW Group Magyarországhoz, ahol előbb értékesítési területi vezetőként, majd 2019 tavaszától a mostani váltásig commercial operations menedzserként tevékenykedett sikeresen a számos kihívással teli piaci környezetben.

Mindkettőjüknek sok sikert kívánunk az új pozícióban!

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights