A Magyar Kajak-Kenu Csapat hivatalos mobilitási szolgáltatója lett az AutoWallis Csoport

In hír
AutoWallis

A Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel kötött együttműködési megállapodást az AutoWallis Csoport, így a magyar tőzsde autós vállalata lesz 2024-ig a hazai kajak-kenu csapat hivatalos mobilitási szolgáltatója. A sportolóknak biztosított autók mellett a régió 14 országában jelen lévő mobilitási szolgáltató a magyar rendezésű nemzetközi versenyek idejére autóflottával is segíti a szövetséget.

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és az AutoWallis Csoport, amelynek alapján 2024-ig, az olimpiai ciklus végéig a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat segíti a szövetség munkáját mobilitási szolgáltatásaival. A népszerű márkákat képviselő autókereskedelmi és mobilitási szolgáltató a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által kijelölt sportolók számára napi használatú autókat biztosít, a szövetség hazai rendezésű nemzetközi versenyeinek zökkenőmentes szervezéséhez pedig külön flottával járul hozzá. Idén Gazsó Dóra, Hajdu Jonatán, Kopasz Bálint és Nádas Bence használhatják majd a legújabb Opel és Toyota modelleket az AutoWallis Csoport tagjainak közreműködésével (Opel Magyarország, Iniciál Autóház, Sixt Magyarország, Wallis Kerepesi). A sportolók már nagy erőkkel készülnek a kanadai Halifaxban augusztus 3-7. között megrendezésre kerülő világbajnokságra, és örömmel fogadták a felkészülésük kényelmét biztosító új modelleket.

Antal Péter, az AutoWallis Csoport kiskereskedelmi üzletágának igazgatója elmondta, hogy a fenntarthatóság és a zöld értékek iránt elkötelezett magyar tőzsdei vállalatként büszkén támogatják a hazai kajak-kenu sportágat. Hozzátette: a Csoport az elmúlt években megtapasztalhatta, hogy ambiciózus célkitűzésekkel és komoly munkával a sporthoz hasonlóan az üzleti életben is határokon átívelő, nemzetközi sikereket lehet elérni. Antal Péter kiemelte: bíznak abban, hogy a szurkolás mellett ezzel a segítséggel is hozzájárulhatnak a magyar kajak-kenu sportág újabb sikereihez.

Szakács Bálint, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség ügyvezető igazgatója elmondta, az MKKSZ számára kiemelten fontos a sportolók biztonságos, megbízható, napi szintű utaztatásának biztosítása. Hozzátette, a szövetség korábban több nemzetközi világverseny szervezési jogát is elnyerte a következő három évre vonatkozóan, amelyek előkészületeiben szintén fontos szerepet játszik a zökkenőmentes mobilitás. Szakács Bálint hangsúlyozta, bár a kajak-kenu alapjában egyéni sportág, a szövetség az összehangolt csapatmunkában látja a siker kulcsát, és örül, hogy ennek a csapatnak mostantól az AutoWallis Csoport is a tagja lesz.

You may also read!

endurocross

Hertlik Donoven: újabb második hely, ezúttal végre problémamentesen!

Kategóriájában szerzett újabb második hellyel egyre közelebb kerül álmaihoz a 2022-es endurocross Magyar Bajnokságban Hertlik Donoven. A korábbi háromszoros

Read More...
drágul az üzemanyag

Péntektől emelkedik az üzemanyagok piaci ára

Péntektől a benzin és a gázolaj beszerzési ára is emelkedik bruttó 4-4 forinttal. Ez azt jelenti, hogy a piaci

Read More...
R5 Turbo 3E

Közönségdíjas az R5 Turbo 3E a 2022-es Arts & Elegance Concours-on

Az R5 Turbo 3E elnyerte a 2022-es Art & Elegance concours közönségdíját, a kiállítást 2022.09.25-én Chantilly-ben tartották Franciaországban. Az R5

Read More...