Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

In elektromos autók
SKODA ENYAQ iV frissítés

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel nagyobb hatótávot tesz lehetővé. Az új verzió emellett számos újítást aktivál a digitális műszerfal, a head-up display, az infotainment és a SKODA Connect online szolgáltatások területén.

A tulajdonosokat a Skoda helyi képviseletei keresik meg, hogy beütemezzenek egy szerviz látogatást. A frissítés kb. 5 órát vesz igénybe. Ez a megoldás elég ósdi napjainkban, viszont innentől kezdve a legtöbb frissítés online tud majd aktiválódni, nem kell hozzá a szervizbe kocsikázni.

Az új Skoda ENYAQ iV és a SKODA ENYAQ Coupe iV már az új szoftverrel érkezik.

SKODA ENYAQ iV frissítés

A ŠKODA eddig több mint 70 000 járművet szállított le az ENYAQ iV családjából ügyfeleinek, így a SUV-nak 3,5%-os részesedése van az európai teljesen elektromos járművek piacán. A cseh autógyártó zászlóshajója a hetedik helyen áll az EU-szerte a legtöbbet eladott BEV-k rangsorában.

 

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights