Voltak jó eredményeik

In sport
Kállai Tamás

Motorhiba miatt kellett feladja a versenyét a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó, akik a Mediterrán Rally-n megmutatták, ha minden adott igenis számolni kell velük P12-ben.

„Az időeredmények azt mutatták kezdünk közeledni oda, ahol menni szeretnénk” – kezdte mosolyogva a beszélgetést Kállai Tamás. „A körülmények nem voltak könnyűek, ezért mi és a csapat is nagyon izgultunk mi lesz a versenyen. Utólag látva ezt a rengeteg autótörést, ez természetesen érthető volt.”

Az első napot óvatosan kezdték a fiúk, sokat csúszkáltak, de legalább lekoptatták az új gumik kopórétegét. A második nap aztán belekezdtek, jelezvén ezzel, hogy velük is számolni kell.

Kállai Tamás

„Szombat reggel a park ferméből három hengerező autóval jöttünk ki, amit a tizenöt perces szervizben nem tudtunk orvosolni, majd az etap útvonalon rendbe jött az autó. Jó volt menni, élveztük az egészet, majd a negyedik gyorsaságin újra előjött a három hengeres probléma. Szerencsére újra helyre állt a rend, de nem tartott sokáig, mert az ötödik szakasz után az etapon megállt az autó. Próbáltam indítani, de mivel nem volt jó hangja a motornak le is állítottam és a verseny feladása mellett döntöttünk. Itt véget ért a mese, ami miatt csalódottak vagyunk, de összességében élveztük a versenyt. Jó volt, hogy újra önmagam tudtam lenni és gyorsabbak tudtunk lenni, mint korábban. Az irány jó, de még mindig hiányzik valami. Az autó már a motorépítő műhelyében van és a probléma nagyságán múlik, hogy idénre ennyi volt, vagy tudunk még versenyezni” – zárta a beszélgetést Kállai Tamás.

Kállai Tamás

A csapat együttműködő partnerei: Robitlág Bt. – Szállítmányozás hatékonyan, Orinionway Kft., Raiker Kft., Huniper Permetező Kft., Egrokorr Zrt., C+D Mérnöki Kft., Dokutech Center Kft., Evolution Consulting Kft., Innovitas Kft., Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Labnet Hungary Kft., Koós-Wéber Kft., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights