A féltengellyel szenvedtek

In sport
rallycross

A rallycross évad utolsó Kakucsi versenyén tért vissza Lencse Zoltán, méghozzá egy Mitsubishi Colt Supercarral.

Zoli legutóbb tavaly indult a szakág versenyein egy Suzuki Swift S1600-assal és az év végi dobogó harmadik helyén zárta a bajnokságot, majd ezt megkoronázta a Mikulás Rallye-n való indulással.

rallycross

Az idei évet a csapat két fiatal versenyzőjének segítésének szánta, ahol Rácz Marci akár a dobogóért is harcolhatott volna.

A Kakucs-Ringi hétvége nem kezdődött jól számára, ahol az Antal István Mitsubishi Colt Supercarjával állt rajthoz. Mindjárt az első szabadedzésen technikai probléma miatt ki kellett állnia, majd hasonló sorsra jutott a második szabadedzésen is. Az előfutamok sem hoztak sokkal nagyobb szerencsét neki, de nem adta fel, szeretett volna tisztességesen helytállni a mezőnyben a sokkal gyengébb autóval. A második kvalifikációs futam után 21 pontos lemaradással állt a Supercar negyedik helyén.

rallycross

Az elődöntők elmaradtak, a döntőben pedig már Zoli nem indult el, így a negyedik helyet szerezte meg a futamon.

„Nem volt könnyű dolgom a hétvégén. Az autó hajtása többször is problémát okozott, ezért szinte nem volt egy tiszta köröm sem. Ennek ellenére boldog vagyok, örülök, hogy kipróbálhattam egy ilyen autót és azt gondolom tisztességesen lezártuk az évadot és elkezdtünk dolgozni a jövőn. Köszönöm a csapatnak a hétvégi munkát” – árulta el Lencse Zoltán a futam után.

Köszönjük partnereinknek a támogatást!

rallycross

 

Forrás: Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights