Egy korszak vége – Elkelt az utolsó szívó V12-es Lamborghini

In hír
Lamborghini Aventador LP 780-4

A Lamborghin kiszállította az utolsóLamborghini Aventador LP 780-4 Ultimate coupét és egy exclusive NFT-t (nem helyettesíthető vagy nem reprodukálható token, amik gyűjtésével Lambo puzzle-eket lehet kinyitni), az aukció győztes gyűjtőnek.

Lamborghini Aventador LP 780-4

Az Aventador Ultimate és az 1:1 NFT Krista Kim és Steve Aoki neves művészek közreműködésével jött létre é 2022 áprilisában lett aukcióba bocsájtva. Az első szuper sportkocsival aukción értékesített NFT tiszteleg az utolsó szívó V12-es Lamborghini előtt. Ugyanakkor mutatja is a LAmborghini útját a folytatólagos innováció és dizájn evolúció ösvényén a digitális érába.

Lamborghini Aventador LP 780-4

A gyűjtő – akié az Aventador és az NFT lett – a márka ikonikus örökségének részévé válik, személyesen találkozva Krista Kimmel és virtuálisan Steve Aokival.

Lamborghini Aventador LP 780-4

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights