Elérték az évre tervezett céljaikat

In sport
Gulf Racing Hungary

Az abszolút hatodik és kategória negyedik helyén ért célba az évadzáró Zemplén Rally-n a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa, a Strider Zoltán – Apkó András duó.
„2016-ban mentem utoljára teljes szezont és most jött el újra a lehetőség, hogy ezt meg tudtuk valósítani, és ami nem elhanyagolandó, hogy mindezt ez teljesen új saját csapattal és autóval tettük, ami 2004-ben fordult elő utoljára.

Gulf Racing Hungary

Mindenkinek meg kellett tanulnia mi is a faladata, így érthető, hogy voltak gyerekbetegségek. Ezek tudatában nem is olyan rossz ez, hogy sikerült az év végi kategória dobogó és ott vagyunk az abszolút negyedik helyen is” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán. „Áttérve a Zemplén Rally-ra, ahol abszolút hatodikok és kategória negyedikek lettünk. Az eredmény jó, sosem jártunk ezen a versenyen korábban. Tapasztalatot gyűjtöttünk, lehetett volna kockáztatni, de ahhoz, hogy feljebb lépjünk másoknak ki kellett volna esniük. Sőt hátra felé is nézegetnünk kellett, hiszen csúszhattunk is volna lejjebb. Mikor a vetélytársunk kiesett, mi hátra dőltünk és élvezni akartuk a verseny minden pillanatát.”
A fiúk érezhetően Fonyon voltak gyorsak, a többi pálya nem feküdt nekik.

Gulf Racing Hungary
„A fónyi gyorsasági nagyon tetszett, azt tisztességesen le is küldtük mindkét körben, viszont a másik kettőtől picit idegenkedtem. Szűkön autózni sosem szerettem, ezért az Újhutát túlérőre vettem. Mádon többet kellene menni, ahhoz, hogy megfejtsük a titkát. Az autót karc és hibamentesen vittük be a célba és nekünk ez volt a lényeg” – tette hozzá Zoli.
A csapat a folytatásba nekiáll az autó 2023-as felkészítésének, hiszen az idei évre befejezték a versenyzést. A rajongók nem maradnak kék – narancssárga autó nélkül, hiszen Szilágyi Patrik ott lesz a Mikulás Rally-n.

Gulf Racing Hungary
A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft.

 

Forrás:

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights