Dávis vs Góliát? Mini vs Camaro

In sport, veterán
Mini vs Camaro

Aki szereti az autókat, vagy aki szereti az autóversenyzést, vagy aki szereti a veterán autókat, vagy aki szereti a V8-asokat – tehát itt már minden létező embertípust felsoroltam – annak az alábbi videó – Mini vs Camaro – biztosan tetszeni fog.

A Goodwood Motorsport videójába most futottam bele és igazán örömteli perceket szerzett.

Nick Swift (mondhatjuk: Dávid) a maga apró Mini 1275GT-jével megmérkőzik az óriási Chevrolet Carmaróval (mondhatjuk: Góliát), valamint egy Ford Caprival és egy Volkswagen Sciroccóval ebben a fantasztikus négyes küzdelemben.

Mindegyik autó gyönyörű és fantasztikus a korhű fényezés és matricázás. Az autók hangját is érdemes jó hifin meghallgatni. És nem csak a V8/V6-okat. A Mini sornégyese is szépen muzsikál ebben a sportos és patika állapotú kivitelben. A versenyzők pedig igazán professzionálisan fűzik az íveket az egyenként is vagyont érő autós relikviákkal.

És még valami, először azt hittem, rossz a féklámpájuk! De nem! Csak nem nagyon használják. J

Kellemes veterán verseny nézést kívánok!

 

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights