Hevesi is back! – Rally

In sport
Mikulás Rallye

Egy hosszabb kihagyás után tért vissza a pályákra az ország egyik legnépszerűbb pilótája Hevesi István a 26. Fenstherm Mikulás Rallye a Novo-Fire kupáért versenyen és bár nem volt teljesen elégedett magával, hozta a tőle megszokott R5 verő eredményeket és az abszolút 6. helyen végzett, az 5. helytől pedig csak egy defekt fosztotta meg Bottyán János navigálása mellett.

Mikulás Rallye

Hevesi István:

Nagyon örülök, hogy végre ismét részt vehettem az egyik kedvenc versenyemen. Rég mentem, így az első körben még nem éreztem magam komfortosan az autóban, de azért így az 5. helyen fejeztük be az első kört.

A második kör legelején, a nagy lőtéren kaptunk egy defektet és bár utána már jobban ráéreztem a vezetésre, pótkerék híján óvatosabban kellet mennem, hogy biztosan célba érjek. Ez így a 6. helyen sikerült, ami lehetett volna jobb is, de így is boldog vagyok, hogy ismét versenyezhettem.

Köszönöm azoknak, akik ezt lehetővé tették, most úgy néz ki, hogy a Szilveszter Rallye-n is rajthoz állhatok.

Mikulás Rallye

Partnereink:

Novo-Fire Kft., Generalkommandó, LD Trans, Aqua-start Kft., Ékszíj.hu.

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights