Célban a cél – Szilveszter Rallye

In sport
Szilveszter Rallye

Ott lesz a Szilveszter Rallye rajtjánál a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó, akik az autó tesztelése mellett a nézőket is szeretnék kiszolgálni.

Szilveszter Rallye

„Egy évvel ezelőtt itt a Szilveszter Rallye-n indult a csapat Ladájával a pályafutásom, akkor még Edina navigálásával” – kezdte a beszélgetést Kállai Tamás, majd hozzátette: Az autó most ért haza programozásról, így az év utolsó versenye lesz az éles tesztje. Kétféle autózás elé nézünk, az elsődleges, hogy az autót kipróbáljuk és készüljünk vele a következő szezonra, a második pedig, hogy magunkat és a nézőket kiszolgáljuk egy látványos és élvezetes autózással. Továbbá szeretnénk ott lenni a célban, hiszen ez nekünk mindössze a Kazincbarcika Rally-n adatott meg. Ez nem egy olyan nagy verseny, a versenytáv sem hasonlít a Rally2-es versenyekhez, ezért úgy gondolom, hogy meg van arra az esély, hogy jóízűen zárjuk le a szezont.”

Szilveszter Rallye

Az idei Szilveszter Rallye a keddi tesztel indul, majd a versenyzőknek négyszer a Hungaroring belső részén, kétszer pedig körülötte kell gyorsasági szakaszokat teljesítenie.

 

A csapat együttműködő partnerei: Robitlág Bt. – Szállítmányozás hatékonyan, Orinionway Kft., Raiker Kft., Huniper Permetező Kft., Egrokorr Zrt., C+D Mérnöki Kft., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Koós-Wéber Kft., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft., ColorShark Kft., Rowa Chemicals Kft.- Blackfast, NN Pénzügyi Tanácsadó Bt.

 

Forrás: Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights