A szomszédban tesztelnek Fehérvárra

In sport

A Kovászna Rally-n kezdi meg az idei szezont a Gulf Racing Hungary BMW-s párosa a Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián duó.

 

„Amikor elterveztük, hogy részt veszünk a versenyen, még nagy hó volt, ami az enyhe időjárás miatt erősen olvadásnak indult. Az első időpontot a rendező átrakta a mostanira, majd azt előrébb hozta egy nappal, az újabb felmelegedés miatt” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik, majd hozzátette. „Mi már nagyon mennénk, egyrészt nagyon szeretem az ilyen talajt, másrészt régi vágyam, hogy elinduljak ezen a versenyen. Mivel most nincs akkora hó, ez egy jó teszt lehet a szezonnyitó Székesfehérvár Rallye-ra is.”

 

Ez egy köztes megoldás volt a rendező részéről, aki nem szerette volna lemondani a versenyt.

 

„Majd a helyszínen kiderül, mennyi hó lesz, nem pörgünk nagyon a témán, menni fogunk mindenképpen. Korábban sokat beszéltünk a rendezővel, aki nagyon készségesen állt hozzánk. Sőt, már azt is ígértek, hogy lehet murva gumival menni, bár most erről nincs szó, de mi mindenesetre felkészülve ilyen gumikat is viszünk magunkkal. Az autónk fel van készítve, figyeltünk rá, hogy alkalmas legyen akár murvás versenyzésre is, hiszen az idei évben a bajnokságban két murvás verseny is vár majd ránk” – tett hozzá Patrik.

Gulf Racing Hungary

Az autóban ezúttal is Kiskuti Adrián navigál majd, akivel eddig sikeres közös versenyeket tudhatnak maguk mögött.

 

„Szórakozás és tesztelés is a cél, hiszen az emberből ki tud jönni, ha egy ilyen talajon megy, de mindenképpen az a cél, hogy jól fel tudjunk készülni a 2023-as szezonra. A pályákat nem ismerem, de szokásomhoz híven sok videót néztem a korábbi évekből. Szeretnénk komolyan helytállni, célunk egy jó eredmény” – zárta a beszélgetést Szilágyi Patrik.

 

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety.

 

Forrás:

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...