Térít a biztosító az M1-en defektet szenvedőknek

In hír, sajtóközlemény
M1 defekt

A Generali Biztosító már meg is kezdte a bejelentett kárigények rendezését azon közel 50 gépjármű esetében, amelyek 2024. január 23-án az M1 autópályán egy kamionról leeső fémdarabok miatt defektet kaptak vagy megsérültek.

 

2024. január 23-án a reggeli órákban az M1 autópályán Tata térségében -Hegyeshalom irányába- egy kamionról fémdarabok estek az úttestre, aminek következtében közel 50 gépjármű kapott defektet, illetve sérült meg. A kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása kiterjed az okozott kárra. Ennek megfelelően a kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító már meg is kezdte a bejelentett kárigények rendezését.

 

A kárbejelentéshez szükséges a helyszínen a rendőrségtől vagy a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársaitól kapott dokumentum benyújtása, mely igazolja a sérült jármű részvételét a balesetben. A kárigények benyújtására lehetőség van a Generali Biztosító Zrt. honlapján a www.generali.hu címen, telefonon keresztül a 06 1 452 3333 számon vagy akár e-mailben a generali.hu@generali.com címen.

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights