A Genfi Autószalonon debütál a vadonatúj MG3

In elektromos autók, hír
MG3 hibrid

Az MG Motor a 2024-es Genfi Autószalonon, február 26-án, hétfőn mutatja be az új MG3 hibrid kisautóját. Ez lesz az MG nagy érdeklődésre számot tartó szuperminijének világpremierje, amelyet 2024-ben kínálnak majd eladásra először az európai vásárlóknak.   

A márka a brit piacon jól bevált benzinmotoros modell helyébe lépő MG3 Hybrid Plus mérföldkövet jelent az MG hajtáslánc-fejlesztésében, és az ügyfeleknek először kínál lehetőséget egy hibrid MG vezetésére. A technológiailag fejlett hibrid rendszer a hatékonyság, a teljesítmény és a környezetbarát vezetés kombinációját nyújtja; új mércét állít fel a rendkívül fontos városi kisautó szegmensben.

Az új MG3 kiemeli az MG elkötelezettségét, hogy az ügyfelek számára szériafelszereltségként számos vezetéstámogató és szórakoztató funkciót kínáljon, mint például az új, két kijelzős képernyő és a konnektivitási szolgáltatások széles választéka. 

“Az MG3 a B-szegmens hibrid ferdehátú modelljei közül a valós körülmények között nyújtott teljesítmény, gazdaságosság, kifinomultság és technológia kivételes keverékét kínálja. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon erős kihívó lesz egy olyan piacon, ahol a vásárlók egyszerre igénylik a kiváló ár-érték arányt és a praktikumot” – nyilatkozta Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója.

MG3 hibrid

Az MG hamarosan érkező Cyberster zászlóshajója szintén kiemelt szerepet kap Genfben. A teljesen elektromos hajtású roadster színválasztékát is nyilvánosságra hozzák, és az MG megerősíti a kabrió villanyautó teljesítményét és hatótávolságát.

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights