BMW: i8 tető és ajtók nélkül

In automata vezetés, bmw, koncepció autó, wtibcars
 
(Forrás: Collin Woodard, RoadAndTrack)
   Ha BMW i8-at akar vásárolni, de eddig visszatartotta, hogy Ön az ajtó és tető nélküli autókat szereti, itt egy remek irány.
 
   A CES-en megtartott bemutatóján a BMW felvillantotta a BMW i8 Spyder koncepciót, amit „iVision Future Interaction concept”-nek neveznek, és ami az i8 Spyder-ből fejlődött ki, amit először 2012-ben Beijin-ben láthatott a nagyközönség.
   Azon kívül, hogy nincs teteje és ajtaja, az autó kapott még egy 21” kijelzőt az utas oldalon, ami arra hivatott, hogy még jobban tudjuk eltölteni az időd, mikor a kocsi KIT módjára automata üzemmódban krúzol. Ráadásul még gombokat sem kell nyomogatnunk, hiszen a kijelzőt kézmozdulatokkal, gesztusokkal tudjuk vezérelni.
 
   A hatalmas képernyő a többi technológia zökkenőmentes integrációjára is szolgál, például lehetővé teszi a FaceTime-ot – ha a járgány automata üzemmódban van – de egyből visszavált sima hanghívásra, ha mi vezetünk. Automata módban még a kormány is visszahúzódik, hogy több teret kapjunk a pihenésre és hogy élvezhessük: a jövő megérkezett.
 
“A cél biztosítani a vezetőnek a kikapcsolódást és hatékonyan használni az automatikus vezetés által nyújtott szabadságot,” – mondat a BMW.

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights