BMW: i8 tető és ajtók nélkül

In automata vezetés, bmw, koncepció autó, wtibcars
 
(Forrás: Collin Woodard, RoadAndTrack)
   Ha BMW i8-at akar vásárolni, de eddig visszatartotta, hogy Ön az ajtó és tető nélküli autókat szereti, itt egy remek irány.
 
   A CES-en megtartott bemutatóján a BMW felvillantotta a BMW i8 Spyder koncepciót, amit „iVision Future Interaction concept”-nek neveznek, és ami az i8 Spyder-ből fejlődött ki, amit először 2012-ben Beijin-ben láthatott a nagyközönség.
   Azon kívül, hogy nincs teteje és ajtaja, az autó kapott még egy 21” kijelzőt az utas oldalon, ami arra hivatott, hogy még jobban tudjuk eltölteni az időd, mikor a kocsi KIT módjára automata üzemmódban krúzol. Ráadásul még gombokat sem kell nyomogatnunk, hiszen a kijelzőt kézmozdulatokkal, gesztusokkal tudjuk vezérelni.
 
   A hatalmas képernyő a többi technológia zökkenőmentes integrációjára is szolgál, például lehetővé teszi a FaceTime-ot – ha a járgány automata üzemmódban van – de egyből visszavált sima hanghívásra, ha mi vezetünk. Automata módban még a kormány is visszahúzódik, hogy több teret kapjunk a pihenésre és hogy élvezhessük: a jövő megérkezett.
 
“A cél biztosítani a vezetőnek a kikapcsolódást és hatékonyan használni az automatikus vezetés által nyújtott szabadságot,” – mondat a BMW.

You may also read!

Peugeot 408

Üveggömbbe zárt Peugeot 408 : Nem győzzük kapkodni a fejünket!

 Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan

Read More...
hivatásos sofőrök

Kiöregedőben vannak a hivatásos sofőrök, várják a fiatalokat

Mi lehet vonzó a kamionozásban a nagy fizetés mellett? Magyarországon sok szakma küzd a munkaerőhiány problémájával, nem kivétel ez alól

Read More...
okoszebra

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás: több ezer szavazatot gyűjtött a győztes város

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl

Read More...