BMW: i8 tető és ajtók nélkül

In automata vezetés, bmw, koncepció autó, wtibcars
 
(Forrás: Collin Woodard, RoadAndTrack)
   Ha BMW i8-at akar vásárolni, de eddig visszatartotta, hogy Ön az ajtó és tető nélküli autókat szereti, itt egy remek irány.
 
   A CES-en megtartott bemutatóján a BMW felvillantotta a BMW i8 Spyder koncepciót, amit „iVision Future Interaction concept”-nek neveznek, és ami az i8 Spyder-ből fejlődött ki, amit először 2012-ben Beijin-ben láthatott a nagyközönség.
   Azon kívül, hogy nincs teteje és ajtaja, az autó kapott még egy 21” kijelzőt az utas oldalon, ami arra hivatott, hogy még jobban tudjuk eltölteni az időd, mikor a kocsi KIT módjára automata üzemmódban krúzol. Ráadásul még gombokat sem kell nyomogatnunk, hiszen a kijelzőt kézmozdulatokkal, gesztusokkal tudjuk vezérelni.
 
   A hatalmas képernyő a többi technológia zökkenőmentes integrációjára is szolgál, például lehetővé teszi a FaceTime-ot – ha a járgány automata üzemmódban van – de egyből visszavált sima hanghívásra, ha mi vezetünk. Automata módban még a kormány is visszahúzódik, hogy több teret kapjunk a pihenésre és hogy élvezhessük: a jövő megérkezett.
 
“A cél biztosítani a vezetőnek a kikapcsolódást és hatékonyan használni az automatikus vezetés által nyújtott szabadságot,” – mondat a BMW.

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights