BMW: i8 tető és ajtók nélkül

In automata vezetés, bmw, koncepció autó, wtibcars
 
(Forrás: Collin Woodard, RoadAndTrack)
   Ha BMW i8-at akar vásárolni, de eddig visszatartotta, hogy Ön az ajtó és tető nélküli autókat szereti, itt egy remek irány.
 
   A CES-en megtartott bemutatóján a BMW felvillantotta a BMW i8 Spyder koncepciót, amit „iVision Future Interaction concept”-nek neveznek, és ami az i8 Spyder-ből fejlődött ki, amit először 2012-ben Beijin-ben láthatott a nagyközönség.
   Azon kívül, hogy nincs teteje és ajtaja, az autó kapott még egy 21” kijelzőt az utas oldalon, ami arra hivatott, hogy még jobban tudjuk eltölteni az időd, mikor a kocsi KIT módjára automata üzemmódban krúzol. Ráadásul még gombokat sem kell nyomogatnunk, hiszen a kijelzőt kézmozdulatokkal, gesztusokkal tudjuk vezérelni.
 
   A hatalmas képernyő a többi technológia zökkenőmentes integrációjára is szolgál, például lehetővé teszi a FaceTime-ot – ha a járgány automata üzemmódban van – de egyből visszavált sima hanghívásra, ha mi vezetünk. Automata módban még a kormány is visszahúzódik, hogy több teret kapjunk a pihenésre és hogy élvezhessük: a jövő megérkezett.
 
“A cél biztosítani a vezetőnek a kikapcsolódást és hatékonyan használni az automatikus vezetés által nyújtott szabadságot,” – mondat a BMW.

You may also read!

Zemplén Rally

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin – videóval

Beszélgetés Dominik GT-vel - aki 2022 felfedezettje lett - a Therwoolin VIII. Zemplén Rally után. Túl vagy életed első Rally2-es

Read More...
baleset megelőzés

Így akadályoznák meg, hogy valaki ittasan üljön a teherautó volánja mögé

A közúti balesetek többsége általában mindig valamilyen emberi tényezőre vezethető vissza. Az Európai Unióban a jövőben még nagyobb hangsúlyt

Read More...
Logisztikai Évkönyv

Bemutatásra került a legújabb Logisztikai Évkönyv

November 30-án a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2023. A kiadvány a hagyományokhoz híven

Read More...