A BMW M3 és M4 új versenycsomagot kapott, amivel javul az autók kezelhetősége, a teljesítményt pedig 450 lóerőre növelik.

In bmw, wtibcars
   Az M3 szedán, az M4 kupé és M4 kabrió a férfias sportkocsit és a mindennapi autót ötvözi. (Ezért nem olyanok már sajnos, mint volt az E30 vagy E36 M3.) 2016 tavaszától mindhárom autóhoz elérhető az új versenycsomag, ami javítja a kezelhetőséget, tartalmaz exkluzív alkatrészeket is, illetve ad plusz 19 lóerőt, 450 lóerőre növelve így a maximális teljesítményt. 
   Az M3 szedán és az M4 kupé a 7 sebességes M dupla kuplungos váltóval az erő növekedést 0,1 mp-es javulással hálálja meg a gyorsulásban: 4.1 – ről 4.0-ra csökkentve a százas sprintet. A nehezebb kabriónál 4.4-ból 4.3 lett a végeredmény. A 6 sebességes kézi váltóval is minden esetben 0.1 másodperc a javulás az új csomaggal.
   A csomag tartalmaz még adaptív M futóművet, ami a megnövekedett teljesítményhez és a jobb kezelhetőség eléréséhez lett hangolva, és ami magában foglal új rugókat, lengéscsillapítókat és stabilizátorokat, plusz újrakonfigurált Comfort, Sport és Sport+ programot. Az aktív M difi és a DSC is újra lett hangolva.
 

   Térjünk át a külcsínyre: a kovácsolt, polírozott, optimalizált merevségű 20”-os alu felnik igazán jól esnek a férfi szemnek. Kapunk még tovább könnyített M-es sportülést, fekete króm kipufogó véget és mögötte még jobb hangú rendszert is.
 


   Az árról egyelőre nem írtak a gyáriak, de aki megvett egy M3-ast vagy M4-est, biztos vidáman fogja upgradelni az autóját, és reméljük, örömét leli majd a kis – valószínűleg inkább pályán érzékelhető – javulásban. 
 

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights