A BMW M3 és M4 új versenycsomagot kapott, amivel javul az autók kezelhetősége, a teljesítményt pedig 450 lóerőre növelik.

In bmw, wtibcars
   Az M3 szedán, az M4 kupé és M4 kabrió a férfias sportkocsit és a mindennapi autót ötvözi. (Ezért nem olyanok már sajnos, mint volt az E30 vagy E36 M3.) 2016 tavaszától mindhárom autóhoz elérhető az új versenycsomag, ami javítja a kezelhetőséget, tartalmaz exkluzív alkatrészeket is, illetve ad plusz 19 lóerőt, 450 lóerőre növelve így a maximális teljesítményt. 
   Az M3 szedán és az M4 kupé a 7 sebességes M dupla kuplungos váltóval az erő növekedést 0,1 mp-es javulással hálálja meg a gyorsulásban: 4.1 – ről 4.0-ra csökkentve a százas sprintet. A nehezebb kabriónál 4.4-ból 4.3 lett a végeredmény. A 6 sebességes kézi váltóval is minden esetben 0.1 másodperc a javulás az új csomaggal.
   A csomag tartalmaz még adaptív M futóművet, ami a megnövekedett teljesítményhez és a jobb kezelhetőség eléréséhez lett hangolva, és ami magában foglal új rugókat, lengéscsillapítókat és stabilizátorokat, plusz újrakonfigurált Comfort, Sport és Sport+ programot. Az aktív M difi és a DSC is újra lett hangolva.
 

   Térjünk át a külcsínyre: a kovácsolt, polírozott, optimalizált merevségű 20”-os alu felnik igazán jól esnek a férfi szemnek. Kapunk még tovább könnyített M-es sportülést, fekete króm kipufogó véget és mögötte még jobb hangú rendszert is.
 


   Az árról egyelőre nem írtak a gyáriak, de aki megvett egy M3-ast vagy M4-est, biztos vidáman fogja upgradelni az autóját, és reméljük, örömét leli majd a kis – valószínűleg inkább pályán érzékelhető – javulásban. 
 

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...