Maria Teresa de Filippis-ről emlékezik a Maserati

In verseny., wtibcars
   Maria Teresa de Filippis elköltözésével elvesztettünk egy versenyzőt abból a generációból, akik még hozzájárultak az autóversenyzés történelméhez.
   Maria Teresa volt az első nő a Forma1-ben, és ezt a Maserati színeiben tette. A legelső versenye a Belgium Grand Prix volt 1958-ban egy Maserati 250F-el. A verseny világban „Pilotino” volt a beceneve, amit Juan Manual Fangio adott neki. Négy F1 versenyen indult, mindegyiken Maserati-val és egész karrierje során szorosan kapcsolódott a márkához. Az F1-es időszak után Maria Teresa több sportkocsi versenyen részt vett továbbra is Maseratival.
Maria Teresa de Filippis és férje, Theodor Huschek – Maserati Centenary, 2014
   Szeretnénk mindig emlékezni rá gyönyörű mosollyal az arcán, a mosollyal, ami mindig lenyugtatta az élet feszültségeit, más idők mosolyára, amikor az autóversenyek lovagias kihívások voltak, ahol egy nő lehetett a főszereplő.
 

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights