A BMW-t nagyon díjazta a német ‘Auto, motor und sport’ magazin

In bmw, wtibcars
A német autós újság 115239 olvasói szavazata alapján az új 7-es, az X1 és az 5-ös is a 2016-os „Best Cars” díjat kapta a maga kategóriájában. Az olvasók 11 lategória 364 jelöltjére szavazhattak. Mint arról már korábban beszámoltunk, a neves bajor márka már rengeteg díjat és elismerést zsebelt be a 2015-ös évben, és ezt tetézte még hazai területen az „Auto, motor und sport” olvasói jóvoltából.

   
   Az 5-ös külön érdeme, hogy ezt a címet már zsinórban hatodik alkalommal nyerte el. A díjakat január 28-án, a stuttgarti Nemzetközi Kongresszusi Központban megrendezett gálaünnepségen adták át a nyerteseknek. A három kategóriagyőzelem mellett a BMW további öt dobogós helyezést is ünnepelhetett, a BMW i3, a BMW 2-es Coupé, a BMW 3-as sorozat, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 2-es Active Tourer / Gran Tourer modelljeivel.


You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights