A Renault Twizy 40 érkezik Kanadába

In elektromos autók, wtibcars   A nagyon jó pofa elektromos Twizy 40 készen áll a kanadai piacra való bevezetésre. A vidám és környezetbarát kis járgány type-1 töltőkábellel rendelkezik és a kanadai lassú jármű kategóriába sorolták (pontosan: négy kerekű elektromos jármű 32 km/h és 40 km/h közötti maximális sebességgel.)
   A Renault helyi partnere, az AZRA Canada 2016 nyarán kezdi meg a Twizy forgalmazását.
  Szerintem igazán jó kiállású a kisautó, és a Twizy 45 tulajdonságai alapján akár sikeres is lehet, hiszen az is képes 100 km körüli hatótávra – itt a kisebb végsebesség miatt ez valószínűleg több is lehet – és a Twizy 45 ára itthon nem sokkal több 2 millió forintnál – ami azért Kanadában igazán nem lenne sok. Az AZRA oldalán árat még nem találtam.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights