A Dacia Aréna: új csúcsstadion Olaszországban

In wtibcars

   A Dacia Arénát, amely az Udinece Calcio-nak is otthont ad és „Gyémánt” néven is ismert hivatalosan is felavatták az olasz focicsapat tagjai illetve a Dacia márka képviselői vasárnap, március 13-án. Az új, Dacia által szponzorált létesítmény Udine városban van – amely  Olaszország Friuli Venezia Giulia régiójában található – egy modern, többfunkciós épület, amelyet arra terveztek, hogy rajongók, családok és üzletemberek igényeit is kiszolgálja.
   Ezzel az európai léptékkel is mértékadó épülettel egy új szintre lép az autógyár és a futballcsapat között 2009-ben létrejött partneri viszony. Amellett, hogy ez az első stadion, amelyet egy autómárka szponzorál Olaszországban ez az egyetlen Európai stadion, amelyet olyan cég után neveztek el, amelynek nincs gyára az adott országban.

   Az épület vázát 8 évig tervezték, és kevesebb, mint két év alatt építették meg. Nem kellett további területet igénybe venni a kivitelezés során, amelyben környezetbarát anyagokat és építészeti technológiákat alkalmaztak. Az aréna futurisztikus borítása 10000 polírozott rozsdamentes acél lapból áll, ezek fényvisszaverésének köszönheti a Dacia Aréna „Gyémánt” becenevét.

   A stadionban 25000 fedett ülőhely található és nincs semmi, amely a pályát figyelő közönség tekintetébe lógna. A létesítményben bárok, éttermek és egyéb szolgáltatások segítenek abban, hogy a Dacia Arénába tett látogatások felejthetetlen élménnyé váljanak.

You may also read!

Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...
üzemanyagár csökkenés

Péntektől újra üzemanyagár csökkenés következik

A mai árcsökkenést december hónapban is üzemanyagár csökkenés követi, a benzin beszerzési ára bruttó 10 forinttal lesz kevesebb péntektől,

Read More...