A Dacia Aréna: új csúcsstadion Olaszországban

In wtibcars

   A Dacia Arénát, amely az Udinece Calcio-nak is otthont ad és „Gyémánt” néven is ismert hivatalosan is felavatták az olasz focicsapat tagjai illetve a Dacia márka képviselői vasárnap, március 13-án. Az új, Dacia által szponzorált létesítmény Udine városban van – amely  Olaszország Friuli Venezia Giulia régiójában található – egy modern, többfunkciós épület, amelyet arra terveztek, hogy rajongók, családok és üzletemberek igényeit is kiszolgálja.
   Ezzel az európai léptékkel is mértékadó épülettel egy új szintre lép az autógyár és a futballcsapat között 2009-ben létrejött partneri viszony. Amellett, hogy ez az első stadion, amelyet egy autómárka szponzorál Olaszországban ez az egyetlen Európai stadion, amelyet olyan cég után neveztek el, amelynek nincs gyára az adott országban.

   Az épület vázát 8 évig tervezték, és kevesebb, mint két év alatt építették meg. Nem kellett további területet igénybe venni a kivitelezés során, amelyben környezetbarát anyagokat és építészeti technológiákat alkalmaztak. Az aréna futurisztikus borítása 10000 polírozott rozsdamentes acél lapból áll, ezek fényvisszaverésének köszönheti a Dacia Aréna „Gyémánt” becenevét.

   A stadionban 25000 fedett ülőhely található és nincs semmi, amely a pályát figyelő közönség tekintetébe lógna. A létesítményben bárok, éttermek és egyéb szolgáltatások segítenek abban, hogy a Dacia Arénába tett látogatások felejthetetlen élménnyé váljanak.

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...