A Lexus LC európai turnéra indul

In wtibcars

   Ilyen jó megjelenésű énekest már régen láttam.. és nem vicc, a turnét Madridban kezdi a Lexus LC a Madridi Autószalonon, ahol május 5-én az LC V8-asát fogják megénekeltetni, hogy a mély, érces baritonja simogassa egy VIP rendezvény meghívottainak dobhártyáját.

   Az autó a több mint 25 várost érintő körúton legalább 10.000 km-t fog beletekerni az órájába, részt vesz majd a Nürburgringen rendezett 24 órás verseny prológján, modellt áll fotózáshoz és még Nagy-Brittanniában is odapörköl a Goodwood-i hegyi felfutón. A bemutatók célja az autó népszerűsítése a 2017-es piaci bevezetés előtt, bár a külsejét, technikáját és a média, illetve közönség visszhangot figyelve lehet, hogy erre nem is lenne szükség.
   2017 tavaszától kezdődik az LC értékesítése, mikortól is elérhető lesz 5.0 literes V8-as motorral és tíz fokozatú automatával, illetve 3.5 V6-tal szerelt hibrid változatban is, ahol a Multi Stage Hybrid rendszerrel még közvetlenebb a gázreakció.

You may also read!

forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...