Igazán dögös Renault pick-up – lerántják a leplet az Alaskan-ról

In auto

Június 30- án bemutatják a Renault új pick-upját, a Renault Alaskan-t. A bemutató Medelinben, Kolumbiában lesz, és követhető lesz többek között Twitteren és Facebookon is. Igazándiból a korábban bemutatott koncepcióhoz képest nincs komoly változás, hiszen ez a forma nagyon megnyerő, lendületes, kellően morcos és modern.

renault-alaskan-02_jpg_ximg_l_6_h_smart

Kicsit a 15 évvel ezelött sci-fi filmek járművei jutnak eszembe, és ez nem biztos, hogy rossz. Az orra hozza a most jellemző Renault sémát és szerencsére ez az autó is kapott a francia gyártó extravaganciájából.

Az autót az  a négy hengeres twin turbós dízel aggregát fogja mozgatni, amit Renault haszon járművekből már ismerhetünk. Azt gondolom, a Renault kellemes szeletet hasíthat majd magának abból a tortából, amiből eddig a Nissan (házon belül), a Toyota vagy a VW majszolgatta a legnagyobb falatokat. Majd meglátjuk.

Addig is tekintsék meg a tavalyi, még koncepció autóként történt bemutatóra készült videót:

You may also read!

2 év alatt 2 millió forinttal drágultak a használt autók

Míg az új autók piaca a tavalyi évben csökkent, a használt autók piacán erős élénkülés látható. Alighanem rekordév lesz

Read More...
AMTS 2022

AMTS 2022 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben

Idén egy egyedi Mazda MX-5 Roadster kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé

Read More...
BMW R 18

A BMW Motorrad a Verona Motor Bike Expón mutatja be az R 18 M és az R 18 Aurora modelleket

Az exkluzív custom motorok két híres olasz motorépítő munkái a BMW Motorrad Italia és márkakereskedői hálózata támogatásával A veronai Motor

Read More...