Igazán dögös Renault pick-up – lerántják a leplet az Alaskan-ról

In auto

Június 30- án bemutatják a Renault új pick-upját, a Renault Alaskan-t. A bemutató Medelinben, Kolumbiában lesz, és követhető lesz többek között Twitteren és Facebookon is. Igazándiból a korábban bemutatott koncepcióhoz képest nincs komoly változás, hiszen ez a forma nagyon megnyerő, lendületes, kellően morcos és modern.

renault-alaskan-02_jpg_ximg_l_6_h_smart

Kicsit a 15 évvel ezelött sci-fi filmek járművei jutnak eszembe, és ez nem biztos, hogy rossz. Az orra hozza a most jellemző Renault sémát és szerencsére ez az autó is kapott a francia gyártó extravaganciájából.

Az autót az  a négy hengeres twin turbós dízel aggregát fogja mozgatni, amit Renault haszon járművekből már ismerhetünk. Azt gondolom, a Renault kellemes szeletet hasíthat majd magának abból a tortából, amiből eddig a Nissan (házon belül), a Toyota vagy a VW majszolgatta a legnagyobb falatokat. Majd meglátjuk.

Addig is tekintsék meg a tavalyi, még koncepció autóként történt bemutatóra készült videót:

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights