Hírek – Toyota, BMW, Porsche

In auto, hír

RAV4_Showcar_03

A Toyota 2016 első fél évében 35,4 %-al növelte eladásait a tavalyi év hasonló időszakához képest Magyarországon. Míg a tavalyi első félé évben 2188 autót adtak el hazánkban, 2016 első hat hónapjában ez a szám 2963 darabra nőtt. Ez a növekedés többek között az új RAV4 sikerének, de persze továbbra is húzó modell a Yaris, az Auris és a Corolla is.

P90225435_highRes_press-conference-bmw

A BMW tovább erősíti együttműködését az Intel-lel és a Mobileye-al az önvezető autó megvalósításában. A BMW piacvezető akar lenni ezen a területen, ahol három elérendő szintet határoztak meg. A hármas szint: szemek behinyva, a négyes szint: értelem kikapcsolva, és az ötös szint: emberi vezető nélküli utazás. A BMW stratégiai partnereinek segítségével az önvezető technológiát 2021-re szeretné sorozatgyártásba engedni.

high_panamera_turbo_2016_porsche_ag (1)

Az új Porsche Panamera rekordot döntött a Zöld Pokolban, így most a Panamera a leggyorsabb luxus szedán a világon. A videót itt nézhetik meg.

You may also read!

Lamborghini Huracan Sterrato

Stílusosan rallyznál? Lamborghini Huracan Sterrato a te autód

A Lamborghini a Miami Beach-i Art Baselben mutatta be a könnyű tereppel is elboldoguló Lamborghini Huracan Sterrato-t, ahol a

Read More...
forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...