Hírek – Toyota, BMW, Porsche

In auto, hír

RAV4_Showcar_03

A Toyota 2016 első fél évében 35,4 %-al növelte eladásait a tavalyi év hasonló időszakához képest Magyarországon. Míg a tavalyi első félé évben 2188 autót adtak el hazánkban, 2016 első hat hónapjában ez a szám 2963 darabra nőtt. Ez a növekedés többek között az új RAV4 sikerének, de persze továbbra is húzó modell a Yaris, az Auris és a Corolla is.

P90225435_highRes_press-conference-bmw

A BMW tovább erősíti együttműködését az Intel-lel és a Mobileye-al az önvezető autó megvalósításában. A BMW piacvezető akar lenni ezen a területen, ahol három elérendő szintet határoztak meg. A hármas szint: szemek behinyva, a négyes szint: értelem kikapcsolva, és az ötös szint: emberi vezető nélküli utazás. A BMW stratégiai partnereinek segítségével az önvezető technológiát 2021-re szeretné sorozatgyártásba engedni.

high_panamera_turbo_2016_porsche_ag (1)

Az új Porsche Panamera rekordot döntött a Zöld Pokolban, így most a Panamera a leggyorsabb luxus szedán a világon. A videót itt nézhetik meg.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...