Hírek – Toyota, BMW, Porsche

In auto, hír

RAV4_Showcar_03

A Toyota 2016 első fél évében 35,4 %-al növelte eladásait a tavalyi év hasonló időszakához képest Magyarországon. Míg a tavalyi első félé évben 2188 autót adtak el hazánkban, 2016 első hat hónapjában ez a szám 2963 darabra nőtt. Ez a növekedés többek között az új RAV4 sikerének, de persze továbbra is húzó modell a Yaris, az Auris és a Corolla is.

P90225435_highRes_press-conference-bmw

A BMW tovább erősíti együttműködését az Intel-lel és a Mobileye-al az önvezető autó megvalósításában. A BMW piacvezető akar lenni ezen a területen, ahol három elérendő szintet határoztak meg. A hármas szint: szemek behinyva, a négyes szint: értelem kikapcsolva, és az ötös szint: emberi vezető nélküli utazás. A BMW stratégiai partnereinek segítségével az önvezető technológiát 2021-re szeretné sorozatgyártásba engedni.

high_panamera_turbo_2016_porsche_ag (1)

Az új Porsche Panamera rekordot döntött a Zöld Pokolban, így most a Panamera a leggyorsabb luxus szedán a világon. A videót itt nézhetik meg.

You may also read!

2 év alatt 2 millió forinttal drágultak a használt autók

Míg az új autók piaca a tavalyi évben csökkent, a használt autók piacán erős élénkülés látható. Alighanem rekordév lesz

Read More...
AMTS 2022

AMTS 2022 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben

Idén egy egyedi Mazda MX-5 Roadster kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé

Read More...
BMW R 18

A BMW Motorrad a Verona Motor Bike Expón mutatja be az R 18 M és az R 18 Aurora modelleket

Az exkluzív custom motorok két híres olasz motorépítő munkái a BMW Motorrad Italia és márkakereskedői hálózata támogatásával A veronai Motor

Read More...