Linda Jackson, a Citroen vezérigazgatója lett a legbefolyásosabb angol nő az autóiparban az Autocar szerint

In auto

Linda Jacksont választották a legbefolyásosabb angol nőnek az autóiparban és ő lett a második az angol autóipari vezetők toplistáján.

Hogy megünnepelje a nők szerepét az autóiparban és elismerje az eredményeiket, az Autocar magazin közzétette az autóiparban legbefolyásosabb angol nők listáját. Az autós személyiségekből és újságírókból álló zsűri Linda Jackson-t választotta végső győztesként tekintettel erős vezetői képességére, ami lehetővé tette a Citroen számára hogy bemutassák az innovációt, bátorságot és egyediséget.

Linda emellett második lett az 50 brit autóipari vezető toplistáján, amit az Auto Express magazin tett közzé június közepén. Itt a zsűri a magazin igazgatóiból és autóipari partnereiből állt fel. Itt Linda kedvező helyét főleg a Citroen jövőbeli termékpalettájáról alkotott víziójának köszönhette.

Linda Jackson a Warcwicki Egyetemen szerezte meg diplomáját, majd 1977-ben az MG Rover Europe-nál helyezkedett el ügyvezető igazgatóként, így kezdve meg autóipari karrierjét, itt három évet töltött. A Citroen UK-hez 2005-ben csatlakozott pénzügyi vezetőként. 2010-ben kinevezték a Citroen UK és Írország ügyvezető igazgatójának, 2014-ben pedig a vállalat vezérigazgatója lett.

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights