Opel Cascada Supreme: nyárvégi kabrió különkiadás

In auto, bemutató

Itt az ősz, elmúlt a nyár,

de Önre egy négyévszakos kabrió vár

siessen, el ne fogyjon már!

Így is hirdethetné az Opel a Cascade Supreme edition-jét, de szerencsére nem teszi, hiszen már nem a ’80-as években vagyunk.

 

Good looking from every angle: The exclusive special edition Opel Cascada Supreme.

Inkább a figyelmünkbe ajánlja a 20 colos két színű alufelniket, a fekete hűtőrácsot és tükröket, belül pedig a sportos kormányt és üléseket, valamint az ízléses varrásokat. Ezen kívül vannak még extra fényezések is, mint például a „Pull Me Over Red”, a „Summit White” és a „Black Meet Kettle”. Fontos paraméter még, bár nem kötődik kifejezetten a különkiadáshoz, hogy a tető 17 másodperc alatt nyílik egészen 50 km/h sebességig, és olyan jól szigetel, hogy az autóval nagy sebességnél is kellemes utazni. Micsoda fícsör így 2016-ban. Amúgy az Opel kabriójának nagyon jól áll a képen látható piros és az új alufelnik. A Supreme kiadás a Párizsi autókiállításon lesz látható élőben.

Good looking from every angle: The exclusive special edition Opel Cascada Supreme.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights