Nagyon dinamikus a Hyundai RN30 koncepció autó

In auto, bemutató, hír

A Párizsi Autókiállításon debütál a Hyundai koncepció autója, a nagy teljesítményű RN30, aminek az új i30 az alapja, és amiről azt írják a gyáriak, hogy “a motorsport által inspirált verseny koncepció autót azért fejlesztették ki, hogy szenvedélyt és örömöt adjon mindenkinek a versenypályán.”

Az autó a Hyundai Motorsport, a Hyundai Motor Europe Technical Center és a Hyundai Motor’s Performance Dev. & High Performance Vehicle Division közreműködésével készült. A sok részleg – melyek neveiben sűrűn előfordul a “sport” és “teljesítmény” szócska – arra törekedett, hogy az RN30 minél jobban viselkedjen versenypályán, nagy sebességnél. A körvonalak az i30-ra emlékeztetnek, de az RN30 szélesebb és laposabb a jobb légellenállás és nagyobb stabilitás érdekében. Teljesítmény adatok még nincsenek, de legkésőbb a párizsi bemutató napján biztos megtudjuk, utána pedig valószínűleg irány a Nordschleife, hátha sikerül elhódítani a Golf körrekordját.

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights