Passione Ferrari Silverstoneban – mosolygós gyerekekkel

A Silverstoni pálya napfényben úszott a “Passione Ferrari” rendezvény két napján. VIP ügyfelek, vendégek és Ferrari tulajdonosok rótták a köröket – mindenki a saját autójával – köztük sok FXX és 599XX a maranellói Corse Clienti osztályból. A korábbi Scuderia Ferrari F1 pilóta René Arnoux és a jelenlegi Scuderia Ferrari F1 tesztpilóta Marc Gené együtt vezették körbe az ügyfeleket az 5.6 km-es pályán az ő XX autóikkal.

160569-car-passione-ferrari-silverstone

A Ferrari Észak Európa volt a vendéglátója a cég éves “Ferrari California T” jótékonysági rendezvényének a “Rays of Sunshine” gyermek alapítvánnyal, amely halálosan beteg gyermekeknek a kívánságait teljesíti, továbbá a gépjárműgyártó BEN saját jótékonysági alapítványával, amely szükség esetén a családok autóipari igényeit elégíti ki.

160568-car-passione-ferrari-silverstone

A két alapítvány 50 gyermeket hozott silverstone-i rendezvényre és minden gyerek a Ferrari California T utasaként végigautózott a Ferrari California pályán.

160564-car-passione-ferrari-silverstone

Szombaton a Ferrari Észak Európa büszkén köszöntött 5 új szerviz technikust az értékesítői hálózatban, a bizonyítványosztó ünnepségen a “Tanulók” akik teljesítették a 3 éves technikai képzést, együtt vettek részt az ő hivatalos dealerükkel a “Tanulói” workshopon a Ferrari Észak Európai központjában.

160562-car-passione-ferrari-silverstone

 

160561-car-passione-ferrari-silverstone

 

160563-car-passione-ferrari-silverstone

Verified by MonsterInsights