Nyertem egy BMW-t kártyán

In auto

Bár a címből arra lehet következtetni, hogy a napokban elmerültem az alvilág bugyraiban és Terence Hillhez hasonló, vagy egyenesen Rejtő Jenő közeli élményekben volt részem. De ennél sokkal prózaibb dologról van szó.

                A kisfiamat többek között a számokra is tanítom – nagyon ügyes – és hát min van sok szép szám? Hát a kártyán. De hogy tegyük érdekessé a kártyázást? Ha például a tétet autók – bár esetünkben csak játékautók – jelentik.

poker_v01

                Szóval nekiálltunk a kisfiammal kártyázni. Ő kevert, én osztottam és persze nyílt lapokkal játszottunk, hogy segíthessek neki. De nagyon ügyes és szerencsés volt. És bár csak egy fél órát játszottunk, egyszer neki is és nekem is lett pókerünk. Nagyon kiegyenlített volt a küzdelem, a végén nekem négy, neki pedig három autója lett.

                Így telt el a szombat délelőttünk egy része, és így tettem szert nagy izgalmak között egy sárga BMW Z8-ra, amibe sajnos nem férek bele, mivel csak kb. 15 cm hosszú. Na mindegy, de a fiammal játszani mindig nagy öröm.

Ahol a gépek születnek
ATT Automatica – Ahol a gépek születnek

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights