Marquez negyedszer viszi haza az M-es BMW-t

                Marc Marquez idén negyedszer nyerte el a BMW M részlegének különdíját a MotoGP-ben. A MotoGP versenyzői között immáron 14 éve van egy plusz versengés. A minél jobb kvalifikációs köridő megszerzésével gyűjthetnek pontokat futamról futamra, és aki a legtöbb pontot szerzi, egy M-es BMW-t kap jutalmul, erről itt írtunk részletesen.

                 Ez jó motiváció a versenyzőknek és jó reklám a BMW-nek. Az együttműködést a MotoGp és a BMW között az M2-es safety car is mutatja. Mivel idén is Marquez szerezte a legtöbb a pontot a kvalifikációs versenyben, egy BMW M2 Coupéval gazdagíthatta garázsát. A sorhatos, 370 lóerős Long Beach kék kupét nagy örömmel viszi haza a motoros zseni.

p90242596_highres_2016-bmw-m-award-mar

                „Nagyon büszke vagyok rá, hogy ebben az évben újra megnyerhettem a BMW M Részleg díját. Ez a díj rendkívül áhított a MotoGP versenyzők között és ez a siker különösen fontos nekem. Komolyan el kell gondolkodnom az otthoni garázsom kibővítésén. Nagyon várom már mikor kerülhetek a BMW M2 Coupe volánja mögé. Azonban el kell mondanom, van egy kis családi küzdelem a kocsiért, ugyanis édesanyám és Alex testvérem is nagyon szeretné vezetni az M2 Coupét” – mondta Marc.

              Klassz lehet egy ilyen jellegű családi feszültség: “Anya, most már tényleg én viszem az M2-est! Hagytál benne egy kis benzint, vagy megint sétálhatok a kútig?”

Itt pedig következzen egy táblázat a korábbi nyertesekről, amiből kiderül, Marc Marquez BMW-s szemszögből nézve is igen irígylésre méltó, tekintve hogy van egy M2 Coupéja, két M6 Coupéja és egy M4 Coupéja is.

 

 

Év Esemény Versenyző Díj
2015 BMW M Award Marc Márquez BMW M6 Cabrio Frozen Blue Metallic
2014 BMW M Award Marc Márquez BMW M4 Coupé Frozen Red Metallic
2013 BMW M Award Marc Márquez BMW M6 Coupé Frozen Black Metallic
2012 BMW M Award Jorge Lorenzo BMW M3 Coupé Competition Edition
2011 BMW M Award Casey Stoner BMW 1er M Coupé
2010 BMW M Award Jorge Lorenzo BMW M3 Coupé
2009 BMW M Award Valentino Rossi BMW M3 Limousine
2008 BMW M Award Casey Stoner BMW M3 Cabrio
2007 BMW M Award Casey Stoner BMW M3 Coupé
2006 BMW M Award Nicky Hayden BMW Z4 M Coupé
2005 BMW M Award Sete Gibernau BMW M5
2004 BMW M Award Valentino Rossi BMW 645 Ci
2003 BMW M Award Valentino Rossi BMW Z4 Roadster

 

 

Verified by MonsterInsights