BMW Future a CES 2017-en

In auto, autó kiállítás, bemutató, hír

      A BMW a 2017-es CES-en megmutatta, hogy képzelik a jövőt. A fő téma az önvezető autó volt. A legizgalmasabb pillanat az volt, mikor leleplezték azt a makettet, mely a jövő belterét volt hivatott bemutatni. A legfontosabb szempont az volt, hogy mind a vezető, mind az utasok otthonosan érezzék magukat. Hiszen ha az autó vezet helyettünk, akkor valamivel el kell ütnünk az időt. Erre szolgál a felhős megoldás is, amivel szinte bármit elérhetünk az autóból, említésre került például egy olyan fícsör, hogy egy épületre mutatva arról adatokat kérhetünk le. Ami még nagyon tetszett, az a holografikus irányítás lehetősége, ami a gesztus kontroll és a holografikus vetítés kombinációjával működik.

                Ez mind nagyon szép és jó, erre tart a világ. De remélem, egy M3 soha nem lesz önvezető! Vagy eljön még az a kor, amikor titkos garázsokban lesz elrejtve egy-két benzines V8, és ha sikerül valahonnan benzint szerezni, suttyomban csapathatunk egyet?

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights