Itt a frissített BMW 4

In auto, bemutató, hír

A méltán népszerű BMW 4-ből 2013-as premierje óta közel 400 000 példányt adtak el. A mostani upgrade főleg a futóművet, a világítást és a belsőt érinti. A véleményem szerint gyönyörű kasztnin felesleges is változtatni. Mondhatni, ami jó, azon minek módosítani.

               Lássuk azonban, mi változik. Elől xenon helyett LED lámpát kap. Mind a fényszóró,mind a ködlámpa LED-es lesz.  Hátul is LED-es lesz a lámpa, illetve kicsit változott a lökhárító.

               Belül galvanizált betétekkel, magasfényű fekete középkonzollal és króm mütyürökkel akarták feldobni a hangulatot.

               Lett két űj fényezés (versenykék és narancs metál), amik csak a 4-eshez érhetők el. Magasabb felszereltségi csomagok pedig kaptak egy-egy újabb alufelnit.

               A 4-es Coupe és Gran Coupé még feszesebb futóművet kapott, amivel kapcsolatban a gyáriak azt ígérik, hogy még sportosabban vezethető tőle az autó, de ugyanolyan komfortos, mint korábban. Ezt elég nehéz kivitelezni, de a BMW mérnökei elég ügyesek, ki fog derülni. Az ilyen irányú fejlesztés érinti az M-es és az adaptív futóművet is.

               A motorok 420i, 430i és 440i a benzinesek 184 és 326 lóerő között. A dizelek: 420d, 430d és 435d xDrive 190 és 313 lóerő között. A Gran Coupe elérhető 418d 150 lóerős változatban is, érzésre az már kevésnek tűnik. Mindegyik változat rendelhető összkerék hajtással is, de a 435d csak xDrive-al érhető el.

               A navigáció felhasználói felülete csempés ikonokat kapott, mint a Win 10.

Szóval a 4-es BMW robog tovább. A Coupe továbbra is Münchenben, a Cabrio Regensburgban, a Gran Coupe pedig Dingolfingban készül.

You may also read!

árpád hídi baleset

Mi akadályozhatta volna meg az Árpád hídi balesetet?

Az utóbbi tíz év alatt meghétszereződött a 180 kW-nál erősebb autók száma hazánkban, írja a Bank360.hu. Az ilyen autókkal

Read More...
drágább üzemanyag

Péntek előtt tankoljunk!

Nincs megállás az üzemanyagárakban. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik péntektől, ami várhatóan a kutakon lévő

Read More...
Lexus LC 500

Ihletett különkiadás készült a legszebb Lexusból

Inspiration Series: így nevezi az LC 500 kupé és kabrió szigorúan limitált példányszámban készülő különkiadását a Lexus. Aki helyet

Read More...
Verified by MonsterInsights