A Renault Trezor lett 2016 legszebb koncepció autója

In auto, autó kiállítás, Concept, elektromos autók, hír, koncepció autó

     A 32. Nemzetközi Autómobil Fesztiválon a Hotel des Invalides-ban, Párizsban A Renault Trezort, a teljesen elektromos GT-t választották 2016 legszebb koncepció autójának. Ahogy a németek a Best Car 2017-es szavazáson német autót választottak, Párizsban az érvénytelenek szállodájában francia koncepció autó lett a legszebb.

     A négy döntős a következő volt:

Citroen Cxperience Concept

DS E-Tense

Mercedes Benz Maybach 6

Renault Trezor Concept

 

“Szeretném megköszönni a zsűrinek a díjat, amely arra ösztönöz minket, hogy tovább kövessük dizájn stratégiánkat.” – mondta Laurens van den Acker – “A Trezor erőteljes, érzéki vonalai egyengetik a stílus és technológia utját, amelyen következő modelljeinkkel járni akarunk.”

“A zsűri azért döntött a Trezor mellett, mert az kiemelt szépséget, érzékiséget és eleganciát sugároz.” – jegyezte meg Rémi Depoix, a fesztivál elnöke. – “ Ez a koncepció autó megtestesülése; a mindenre kiterjedő dizájn valamint az összes részleteiben fellelhető figyelmes tervezés különösképpen belopta magát a szívünkbe.”

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights