Újjabb 15 lóerőt találtak a Skoda Octavia RS-ben

In auto, autó kiállítás, bemutató, hír

          A Genfi Autószalonra időzítik a 245 lóerős RS bemutatását. A plusz 15 lóerővel a gyorsulás 6,6 másodpercre rövidült (kombinál 6,7 másodperc), a végsebességet továbbra is elektronika korlátozza 250 km/h-nál. Az RS sportfutóműve 14 mm-el van alacsonyabban az alap kivitelhez és a hátsó futómű 38 mm-el szélesebb. Az erősebb motor természetesen a kombiba is bekerül.

          Úgy látszik, a Skoda rászokott, hogy az RS motorjából időnként előhúznak pár lóerőt. Másfél hónapja 10 lóerőt találtak a benzines turbó motorjában.

           Ez mindenestre jó stratégia, hogy az RS-t a média figyelem fókuszában tartsák. Azt meg kell jegyezni, hogy ez a szín, ami a Kodiaq RS-nek nagyon jól áll, az Octavia RS külsejének is jót tesz.

You may also read!

forgalmi engedély

Elmob: bővíteni kellene a forgalmi engedélyt az elektromos járműveket azonosító legfőbb adatokkal

A Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) megfontolásra ajánlja az illetékes hatóságnak, hogy a forgalmi engedély adattartalmának legközelebbi felülvizsgálatakor bővítsék az

Read More...
Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...