‘SCAN MYCITROEN’ mobile app, Citroen automata kézikönyv okostelefonra

In auto, hír

               A Citroen kifejlesztett egy olyan mobil applikációt, amely tartalmazza az adott auto teljes használati utasítását. De mindez nem lenne túl nagy szám, ezt még megspékelték azzal, hogy ha androidos okostelefonunk vagy iphone-unk kameráját ráirányítjuk az autó adott részére, akkor az app felismeri az egyes alkatrészeket, és ahhoz ad leírást, manuált.

               Az igaz, hogy én is számtalanszor hallottam, hogy az autósok például nincsenek tisztában a műszerfalon megjelenő piktogrammok jelentésével, ebben is segít a kis alkalmazás. Van benne egyszerű keresés is, de ahogy a videóban is látszik, a legnagyobb poén mégis az, ha az auto egy részére ráirányítjuk a telefont, az felismeri és dobja hozzá a leírást.

               Az app androidra és iphone-ra is ingyenesen letölthető lessz.

               A funkciók rövid leírása:

               Scan: a kamera segítségével az app azonosítja a jármű részét, a felhasználó pedig a képernyőret megérintve kaphat információt a kérdéséses alkatrész használatáról.

               Vizuális kersés: az autoról eltárolt képekben zoomolva tudjuk megkeresni az egyes részeket és lekérdezni azok funkcióját.

               Múszerfal piktogrammok gyűjteménye: a gyűjtemény tartalmazza az auto összes piktogrammját, ami a műszerfalon található. Ezek közül bármelyikre kattintva megtudhatjuk annak jelentését.

               A ‘Scan MyCitroen’ jelenleg a következő Citroen modellekhez érhető el: C1, új C3, C4 Cactus, új C4 Picasso és Grand C4 Picasso. Az appot 28 nyelvre fordították le és 2017 első negyedének végén teszik közzé.

 

És íme a rövid bemutató video:

 

 

You may also read!

Zemplén Rally

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin – videóval

Beszélgetés Dominik GT-vel - aki 2022 felfedezettje lett - a Therwoolin VIII. Zemplén Rally után. Túl vagy életed első Rally2-es

Read More...
baleset megelőzés

Így akadályoznák meg, hogy valaki ittasan üljön a teherautó volánja mögé

A közúti balesetek többsége általában mindig valamilyen emberi tényezőre vezethető vissza. Az Európai Unióban a jövőben még nagyobb hangsúlyt

Read More...
Logisztikai Évkönyv

Bemutatásra került a legújabb Logisztikai Évkönyv

November 30-án a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2023. A kiadvány a hagyományokhoz híven

Read More...