‘SCAN MYCITROEN’ mobile app, Citroen automata kézikönyv okostelefonra

In auto, hír

               A Citroen kifejlesztett egy olyan mobil applikációt, amely tartalmazza az adott auto teljes használati utasítását. De mindez nem lenne túl nagy szám, ezt még megspékelték azzal, hogy ha androidos okostelefonunk vagy iphone-unk kameráját ráirányítjuk az autó adott részére, akkor az app felismeri az egyes alkatrészeket, és ahhoz ad leírást, manuált.

               Az igaz, hogy én is számtalanszor hallottam, hogy az autósok például nincsenek tisztában a műszerfalon megjelenő piktogrammok jelentésével, ebben is segít a kis alkalmazás. Van benne egyszerű keresés is, de ahogy a videóban is látszik, a legnagyobb poén mégis az, ha az auto egy részére ráirányítjuk a telefont, az felismeri és dobja hozzá a leírást.

               Az app androidra és iphone-ra is ingyenesen letölthető lessz.

               A funkciók rövid leírása:

               Scan: a kamera segítségével az app azonosítja a jármű részét, a felhasználó pedig a képernyőret megérintve kaphat információt a kérdéséses alkatrész használatáról.

               Vizuális kersés: az autoról eltárolt képekben zoomolva tudjuk megkeresni az egyes részeket és lekérdezni azok funkcióját.

               Múszerfal piktogrammok gyűjteménye: a gyűjtemény tartalmazza az auto összes piktogrammját, ami a műszerfalon található. Ezek közül bármelyikre kattintva megtudhatjuk annak jelentését.

               A ‘Scan MyCitroen’ jelenleg a következő Citroen modellekhez érhető el: C1, új C3, C4 Cactus, új C4 Picasso és Grand C4 Picasso. Az appot 28 nyelvre fordították le és 2017 első negyedének végén teszik közzé.

 

És íme a rövid bemutató video:

 

 

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights