‘SCAN MYCITROEN’ mobile app, Citroen automata kézikönyv okostelefonra

In auto, hír

               A Citroen kifejlesztett egy olyan mobil applikációt, amely tartalmazza az adott auto teljes használati utasítását. De mindez nem lenne túl nagy szám, ezt még megspékelték azzal, hogy ha androidos okostelefonunk vagy iphone-unk kameráját ráirányítjuk az autó adott részére, akkor az app felismeri az egyes alkatrészeket, és ahhoz ad leírást, manuált.

               Az igaz, hogy én is számtalanszor hallottam, hogy az autósok például nincsenek tisztában a műszerfalon megjelenő piktogrammok jelentésével, ebben is segít a kis alkalmazás. Van benne egyszerű keresés is, de ahogy a videóban is látszik, a legnagyobb poén mégis az, ha az auto egy részére ráirányítjuk a telefont, az felismeri és dobja hozzá a leírást.

               Az app androidra és iphone-ra is ingyenesen letölthető lessz.

               A funkciók rövid leírása:

               Scan: a kamera segítségével az app azonosítja a jármű részét, a felhasználó pedig a képernyőret megérintve kaphat információt a kérdéséses alkatrész használatáról.

               Vizuális kersés: az autoról eltárolt képekben zoomolva tudjuk megkeresni az egyes részeket és lekérdezni azok funkcióját.

               Múszerfal piktogrammok gyűjteménye: a gyűjtemény tartalmazza az auto összes piktogrammját, ami a műszerfalon található. Ezek közül bármelyikre kattintva megtudhatjuk annak jelentését.

               A ‘Scan MyCitroen’ jelenleg a következő Citroen modellekhez érhető el: C1, új C3, C4 Cactus, új C4 Picasso és Grand C4 Picasso. Az appot 28 nyelvre fordították le és 2017 első negyedének végén teszik közzé.

 

És íme a rövid bemutató video:

 

 

You may also read!

Peugeot 408

Üveggömbbe zárt Peugeot 408 : Nem győzzük kapkodni a fejünket!

 Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan

Read More...
hivatásos sofőrök

Kiöregedőben vannak a hivatásos sofőrök, várják a fiatalokat

Mi lehet vonzó a kamionozásban a nagy fizetés mellett? Magyarországon sok szakma küzd a munkaerőhiány problémájával, nem kivétel ez alól

Read More...
okoszebra

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás: több ezer szavazatot gyűjtött a győztes város

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl

Read More...