‘SCAN MYCITROEN’ mobile app, Citroen automata kézikönyv okostelefonra

In auto, hír

               A Citroen kifejlesztett egy olyan mobil applikációt, amely tartalmazza az adott auto teljes használati utasítását. De mindez nem lenne túl nagy szám, ezt még megspékelték azzal, hogy ha androidos okostelefonunk vagy iphone-unk kameráját ráirányítjuk az autó adott részére, akkor az app felismeri az egyes alkatrészeket, és ahhoz ad leírást, manuált.

               Az igaz, hogy én is számtalanszor hallottam, hogy az autósok például nincsenek tisztában a műszerfalon megjelenő piktogrammok jelentésével, ebben is segít a kis alkalmazás. Van benne egyszerű keresés is, de ahogy a videóban is látszik, a legnagyobb poén mégis az, ha az auto egy részére ráirányítjuk a telefont, az felismeri és dobja hozzá a leírást.

               Az app androidra és iphone-ra is ingyenesen letölthető lessz.

               A funkciók rövid leírása:

               Scan: a kamera segítségével az app azonosítja a jármű részét, a felhasználó pedig a képernyőret megérintve kaphat információt a kérdéséses alkatrész használatáról.

               Vizuális kersés: az autoról eltárolt képekben zoomolva tudjuk megkeresni az egyes részeket és lekérdezni azok funkcióját.

               Múszerfal piktogrammok gyűjteménye: a gyűjtemény tartalmazza az auto összes piktogrammját, ami a műszerfalon található. Ezek közül bármelyikre kattintva megtudhatjuk annak jelentését.

               A ‘Scan MyCitroen’ jelenleg a következő Citroen modellekhez érhető el: C1, új C3, C4 Cactus, új C4 Picasso és Grand C4 Picasso. Az appot 28 nyelvre fordították le és 2017 első negyedének végén teszik közzé.

 

És íme a rövid bemutató video:

 

 

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights