Fiat 500 speciális kiadás – sokadik bőr az 500-as lovacskáról

In auto, bemutató, hír

      Az 500 Mirror (tükör) speciális kiadás az ezredforduló azon gyermekeinek szól, akik rajonganak a technológiáért és mindig online-ok. Az új state-of-the-art okostelefon integráló rendszer az új Fiat 500 Mirrorban debütál. A state-of-the-art lényege, hogy a felhasználók okostelefonjuk főbb funkcióit a 7 colos érintőképernyőn is elérhetik.

Fiat 500 speciális kiadás

   Fiat 500 speciális kiadás az online nemzedéknek

          Az Apple CarPlay  – ami ügyesebb és biztonságosabb útja a iPhone-ja használatának vezetés közben – most először érhető el a UconnectTM 7″ HD LIVE érintőképernyős rádióval.

          Az 500 Mirror elérhető hatchback és kabrió változatban. Benzines motorokból az 1.2-es 69 lovas és a 0,9 literes TwinAir 85 lovas kerül bele.  Ezen kívül van egy dizel, az 1,3-as Multijet II 95 lóerővel.

          Azt gondolom, ez a “speciális kiadás” is az FCA marketingeseit dicséri. Hiszen már az igazán sokadik bőrt húzzák le erről a lovacskáról nagyon ügyesen.

Fiat 500 speciális kiadás

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...